"Sevgi bilmekten doğar." -Mevlana |
|
||||||||||
|
Yüreğim çarpmasın Ne olur ki canım Kıyamet mi kopar? Kendiyle konuşuyordu kadın Saatine baktı Durmuyordu akıyordu zaman yine Onu hatırlatan her şarkı Hüzne boğdu, özlemle doldurdu.. Geceler beni gündüzler seni anlatır Gün doğunca hele.. Saat 11 Aklıma gelirsin işte Zaman tünelinde Ben ve sen kalır o yerde Lüksümüz sade bir kahve Gülüşümüz kalınca dudak izlerimizde… Sabrı selamet olur belki Uyanınca gün Kalkınca hüznüm ruhumdan Çocuklar gibi sevinirim Yollara vurunca kendimi Geçer belki….. Laflar sıralanır Sözler kafiyesiz kalır Düşer nemli bakışlara.. Aklından gelir geçer Kulağında sesi Dokunuşlarını Teni özler.. Kadın yalnızlığını atar er meydanlarında Konuşur susmak istemez gibi Gevezelik yapar Unuttuğunu ispatlarcasına.. Müzayede ki en değerli antika gibi Pahalıdır düşünceleri Parayla alınmaz.. Aklından hep geçirirken Saat 11 olmak üzere Gidemez Sabrı selamete ulaşmalı Bilir onun için en iyisi oluşunu Müzeye çevirdiği evine bakarken Bir yudum kahvesinden alır Kendiyle baş başadır artık Dalar maziye Elleri boş Gözleri yok olur Kalbinde sade bir sızı İçinde kalan son şarkı “Gitmek tüm kalanları yanında götürmekmiş Ben bilmem, sen bilirsin elbet Sen gidiyorsun..” Boğazında kalır gözyaşları Söz vermiştir ağlamamak adına Atar kendini dışarı Hızlı adımlarla Evden uzaklaşır.. ... 24/mart/2011 perşembe
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © H.Deniz Hatipoğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |