Bir dost nedir? Öteki ben. -Zenon |
|
||||||||||
|
Bıraktım artık yeter be yeter artık Dursan da, baksan da, gitsen kapı açık Ne yapsan asla ilgilenmeyeceğim bilesin Kalbimi terk etmeyeceğimi elan düşünesin Sabrettim yıılardır dayandım, yılmadım Seni tanımayı, zamana bıraktım, kızmadım Kahırlanmadım, hiç aldırmadım, sabırla yaşadım Hep inandım, arkama bakmadım, niye anlamadın Her geçen gün neden farklılaşıyorsun hadi söyle Kanaati dışlıyorsun, asılıyorsun, hala kıskanıyorsun Şekliyeti, her daim önceliyorsun, tutukluk yaşıyorsun Neden kendinden uzaklaştırıyor, ruhumu boğuyorsun Her şeye özenme, belki olur diye de deneyim deme Hilkatinde ki, hakikati öğrenip düşünmeyi öncelesene Mana buharlaştı, senin benliğinde, emeller bir hal aldı Çaresiz bırakmayı marifet saydım, sanki esaretine aldın Kendin olmalısın cazibenin değil, müddeti nefes niye var Kalbiişiliğini bulmalısın, ruhunla bir yol almayı anlamalısın Kayboldun bir ömür, durmalısın, suali kendine sormalısın Sen kendin değilsin,böyle olamazsın, öncelikle arınmalısın Mustafa CİLASUN
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Mustafa CİLASUN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |