..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler." -Oscar Wilde
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - TAVANARASI

Elif TUNÇER - TAVANARASI
Site İçi Arama:

- TAVANARASI -

Mabedimde zırhımı delmeye çalışan yazılar..

'Aldat'mak! (Beste Sultan K.) İlişkiler 

Bu yüzden gidemem ben; ne kimseye, ne kimseden!

Müruruzaman... (Beste Sultan K.) Yüzleşme 

"İstersen, olur her şey!" diyenlere inandık, istedik, olmadı hiç bir şey!

Gidenin Ardından (Beste Sultan K.) Sevgi ve Aşk 

Dediği gibiydi aslında; "Sadece 'sevilmek' harekete geçiriyordu donmakta olan bir kalbi. Ve hızla çarpan bir kalpti her seferinde, dünya üzerindeki onca güzel şeyin sebebi. Yani, sızlayan yerinden sevmeye başlamalıydı bir insani. Sevdiği kadar sevilmekti zaten bir acının yara bandı."

Neylersin... (mehmet asım erdoğmuş) Modernizm 

kapılar kapanmış neylersin...

İşte Sende Gittin (asivemavi36) Sevgi ve Aşk 

Alfabesini alıp gittiler çocuğun... Şimdi dudaklarında yıkık kelimelerden yarım cümleler... Anlatamadı çocuk... Sen, anlamadım diye üzülme Anlayamazsın...Git...

Bana Bir Masal Anlat Baba... (asivemavi36) Düşler 

Nehir kokardı ellerin...birazcıkta sigara... / Sizin hiç babanız öldümü?

Kördüğüm Bir Kabus (Arda Edip) Beklenmedik 

Öyle ki şimdi iki düşman ülke gibi bir hat çekili kendimle aramda. Yargısı olmayan bir infaz var benliğimde; öylesine savunmadan yoksun bırakılmış.

Cam"dan Çocuğa Can"dan Satırlar… (ÖzgeCan) Anılar 

İşte bu yüzden.. ne zaman yağacak olsa yüreğinin bulutları… yağmurunu kok bana. Ben, dokunmaya çalışırım yalnızlığına, en nemli yerinden…

Susuyorsun...devam et... (pelin onay) Sevgi ve Aşk 

..merak edilmeyen bir yürek kaç zaman tutunabilir anıların güler yüzüne..? Tutundum, çırpındım düşmemek için, uçurumun kıyısında bana uzanan elin yoktu, düştüm../ susuyorsun...devam et...

Ben Gidenlerdenim (BARIŞ BİLGİ) İlişkiler 

Gidenin arkasından ağlayan ,sadece ağlayan sensin.

Cesaret mi O da Ne? (Hascen) Anılar 

Cesaret gittiğin hayat yolunda, kullandığın arabanın lastiğinin patladığı anda gerekliydi belki de, beklide var olmak adına hayatta kalabilmekti.

Zorla Sev Diyemezsin Ki! (Hascen) Sevgi ve Aşk 

Her sevdiğin sevecek diye ağlıyorsun ama zorla herkes herkesi sevemez ki!

Sevmeler Hep Ağır Gelir İnsana (barış durak) Sevgi ve Aşk 

Hiç 100 katlı bir gökdelenin altında kaldınız mı ?

Ben Seni Sana Rağmen Sevdim (yeşim kırlı) İtiraflar 

En çok da arınmaya çalıştıkça çoğalan günahlarını, bana duyduğun o yapay kini, apansız hortlayan, saklamaya çalıştıkça eline yüzüne bulaşan o başıboş kederini sevdim.

kırıldım aşk'a ama onun haberi yok (pelin onay) Sevgi ve Aşk 

..gittin..sevdamın öksüzlüğüne alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi.. suskunluğun en büyük silahındı, suskunluğunla vurdun beni..ben alışkınım kendi yaralarımı kendim sarmaya..asıl acı olan ve kanatan unutulmak asl

Rüzgar!.. (Orhan TURAN) Sevgi ve Aşk 

Bekâretimi verdiğim o gözlerinden başka, değmediyse yüreğim hiçbir tınıya, bu aşkta günah aramak neden? Adı konmamış ve konulamayacak bir ayrılık bıraktın bana… Rüzgar! Dinseydi dinerdi işte!

Makyajını Yap da Gel, Yoksa İnandıramazsın Beni… (Orhan TURAN) İlişkiler 

Problemsiz bir aşk için al fondöteni… Pudrala matlaştır tüm uçukları… Kapanmayacak acılarına tozundan, unutulacak sevişmelere kompakt pudra iyi gelir ve sevindirir çocuk yanlarını… Biraz allık mutluluk verir belki, yalan söylemekte sakınan gözlerinle, dudakların arasındaki “tanıklığını” temellendir. Yalan söyleyeceksen bakarak gözlerime, iyi bir rimel seç kendine… Dolgunsa yalanların mat bir ruj ısmarla dudaklarına, zayıfsa hikâyen, koyu renkli parlak bir ruj sür… Bir başkası ol şimdi, kendinden kaçarak…

Sen İçimde Kal Ey Sevdiğim! (Orhan TURAN) Sevgi ve Aşk 

Şimdi bu geceden sonra, yani bir sonraki geceye eş düşen karanlıkta ve onu takip eden sonraki ayrılık zamanında, ya da sonrasında… Şimdi bu gündüzden sonra, yani bir sonraki gündüze eş düşen aydınlıkta ve onu takip eden sonraki ayrılık zamanında, ya da sonrasında… Şimdi bu düşündüğüm “sen”den sonra, yani bir sonraki düşünceme eş düşen paragrafta ve onu takip eden ayrılık cümlesinde, ya da sonrasında… Şimdi bu yaşamdan sonra, yani bir sonraki yaşama eş düşen zamanda ve onu takip eden sonraki ayrılık zamanında, ya da sonrasında, Kulakların çınlarsa sevdiğim, bil ki adını anıyorum ve seni söylüyorum her daim!

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.