..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Kitaplarla dolu bir oda, ruhlu bir beden gibidir. -Cicero
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Dört Yapraklı Yonca

ELCiN - Dört Yapraklı Yonca
Site İçi Arama:

- DÖRT YAPRAKLI YONCA -

Bulamadım çimenlerin içinde dört yapraklısını yoncanın Bulabilirsen şanslısın dediler. Dört yapraklı yoncalar bunlar.

Canımın Ötesi Annem / Mektup (Iı) (Funda BİLGİLİ) Yüzleşme 

Bazen de bir film haline geliyor hayatım. Ayaklarımı uzatıp, beyazperdenin büyülü dünyasına adım atıyorum. Hem tek seyircisi, hem başrol oyuncusu olduğum bir film bu. Ve seyirci olarak izlerken, baş aktrisin benden başka hiçbir seyircinin okuyamayacağı ta

Kayınvalidem Bir Ömür - 5 (Kâmuran Esen) Gülmece (Mizah) 

Böyle kayınvalide dostlar başına.

Kayınvalidem Bir Ömür - 4 (Kâmuran Esen) Gülmece (Mizah) 

Çok şeker bir kayınvalidem var.....

Aşık Olmak, Aşkı Yaşamak... (Tenedos) Düşler 

“Seninle; masmavi, pırıl pırıl gökyüzü gibi berrak; delicesine, coşkun akan bir nehir gibi olan dünyam, Sensiz; yağmura hasret, verimsiz, çorak topraklar gibi...”

vücuttan ruha (Nurhan Bıdıkoğlu) Düşler 

Ruh sevgi veya sevdaysa ceset onun mayalandığı kutsi kap, yani kalp olur...

Masal Bu Ya! (Serpil Başol) Sevgi ve Aşk 

Benim olmayan bir masal kahramanım vardı… Masaldaki gibi öperek uyandırsın istemiyordum! Tam tersi elleriyle gözlerimi kapatsın istiyordum. Gözlerimi kapatsın ve ona yaslanarak uyuyayım. Hem de öyle bir uyku olsun ki bu , sonsuza dek sürsün

Kümülatif Yaşam (C.İbrahim BAYOĞLU) Anılar 

Yeni pencereler açmak için yıktığım duvarları hatırlıyorum zaman tüneline girdiğimde.Şimdi çoktan unutulmuş aşk yaraları...

Bu Yıl da Böyle Geçti (ESRA BAYKAL) Yaşam 

bu yıl da böyle geçti. Çok ben, çok sen gibiydi...

İzedebiyat Hastalığı / Teşhis ve Tedavisi (Kâmuran Esen) Gülmece (Mizah) 

Dikkat! izedebiyat alışkanlık yapıyor!

Korkuyorum (Kâmuran Esen) İtiraflar 

Sevgili anneme ve babama.........

Öldümse senin için öldüm (Birkan ASKAN) Anılar 

Eskinin canı cehenneme demek zor değil şimdi. Kelimelerin anlatamadığı bir beni yaşıyorsun dudaklarının hareketsizliğinde.Bir beni hatırlıyorsun cümlelerine eli kolu bağlanmış bir şekilde...

Bilemedin Sevgili! (ebru) Sevgi ve Aşk 

Hiç olmadığın kadar yoktun hayatımda ve belki yaşadığım bir hayat bile yoktu.

Birilerine Emanet Edilmesi Gereken Günahlarımın Olmaması... (S e m r a B a k a n) Yüzleşme 

İçine işleyen ayaz şiddetini arttırırken ondaki eksik kalan içini ısıtan o cümleyi duymamasıydı.Neydi beklediği söz? Bunu o bile bilmiyordu…

Su Kenarında Bir Akşamüstü (Naime Erlaçin) Yüzleşme 

“…..yazdıklarınızı göndermek istemiyorsunuz bana öyle mi? İnanmıyorsunuz bana öyleyse. Kafamda yarattığım kadını sarsar mı sandınız? ...”* Franz Kafka

Türkülerle Yaşamak -5- (Tayyibe Atay) Yüzleşme 

Daha bir severek uzatırız bebek ağızlarına uçlarını...Daha bir anne oluruz yani!..

Sonsuz Boşluk (PELİN KARCI) Yaşam 

Boşluk... Sonsuz Boşluk... Neyle dolduracağım hayatımı?

Yine.. (İlknur İpek) Sevgi ve Aşk 

Sustular, sarılamadılar. Dokunsalar bütün kent yangınlarında yok olurdu sanki.

Bir Ayrılık Öyküsü (Kâmuran Esen) Anılar 

Anne için mi dah zordur ayrılık, yoksa evlât için mi?

Türkülerle Yaşamak -2- (Tayyibe Atay) Yüzleşme 

Bir soluktu ömrüm bir soluğu ona sunarım...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.