..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Sanat doğaya eklenmiş insandır. -Bacon
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Siyah-Beyaz

... - Siyah-Beyaz
Site İçi Arama:

- SIYAH-BEYAZ -

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı derler. Ben eskiye rağbet ederim. İnanıyorumki bir gün nur yağdıracağım bit pazarına istesede, istemesede...

Eylül (Serpil Başol) Yaşam 

Eylül… En sevdiğim ama en sevmediğim ay… Mutluluk ve mutsuzluğu aynı zamanda yaşamak… Sevmek… Sevmeyi hak edip etmediğini düşünmek…

12 Eylülde Aşk ve Ben Çocuktum. (Doğan ORMANKIRAN) Aşk ve Romantizm 

Ne günlerdi onlar, o gün için macera, bugün ise anlatılan ne acıklı dönemlermiş. Ne kayıpmış ömrümüzde.İnsanların birbirini kasıp kavurduğu bir dönemde çocuk olmayı öğreniyordum. O zamanlar, aşk ne demekti, nerden alınırdı. Bir çocuk bedenine ağır, bir

Kağıttan Bebekler (Necat Dilaver) Umut 

Üç gamzesi olsun her bebeğin / ikisi güldüğünde biri sevdiğinde çıksın /

Penceremde Bir Sabah (Nilgün SARIGÜL) Yaşam 

Bazen seneler mi bizi kovalıyor? Yoksa biz mi onun peşinden koşuyoruz bir türlü anlayamıyorum…

Yaşama Bilet Almalıyım (Naide YILDIRIM) Bireysel 

Ve ben seni attım...

Gecikmeden Gelmelisin, Mutlaka (pervin özbıçakçı) Aşk ve Romantizm 

Güzellikler paylaşıldıkça anlam kazanır, paylaşımlar güzellik yaratır.

Sen Çaresizliğimsin (Nells) Aşk ve Romantizm 

Bir yanım tetikte kendimi zamana rehinliyorum.Aklımdan uçup giden düşüncelerim gibisin… / Susturma gözlerindeki ıslak düşünceleri Bırak söylesinler ,senin söyleyemediklerini...

Düşlerimde seninle olurum (Nells) Aşk ve Romantizm 

Kapat gözlerini bir yaprağı düşün birde dalını... / Bir denizi düşün bir kumu...Bir beni düşün birde seni... / Hadi aç gözlerini hala beni görüyorsan Hala beni istiyorsan... İşte al beni burdayım...

Yıkansam Seninle (Tayyibe Atay) Erotik 

birde, / utanmasam cümle alemden! / yıkansam, yıkansam, yıkansam... / seninle!... /

İstanbul Ölsün! (Mutlu Haspolat) Aşk ve Romantizm 

Sesimi dinlesin martılar / Koşuştururken bir vapurun arkasından / Sonra İstanbul ölsün! / Aşık olduğum istanbul! / Aşık olduğumuz İstanbul / Bizi terkeden ve bir daha bize dönmeyen İstanbul!..

Ölümü Öldürmek... (Mutlu Haspolat) Aşk ve Romantizm 

Haydi hayata başlayalım kalan yerinden / çıkaralım beyinlerimizi ve yüreklerimizi /ve geçmişe dair / aşka dair ne varsa!/ sonra kaçalım bu nezih restorandan / ölümü öldürdüğümüz /ilk dakikadan!..

Gönülsüz Gidiş... (Mutlu Haspolat) Yeraltı 

Biz görmek istemedik ayışığını / biz istemedik! / maviler ve yeşiller diyarını / renkli ve umarsız günahları / inan bana tanrım / gönüllü terketmedik!...

Aşkın Titreyen Elleri (Özgür Tanrıverdi) Anı 

Uykum geldi artık... evet... uyku bu herhalde… Bu ışık!... ve bu masmavi parıltı… Bu aydınlık beyaz ışık… Yoksa?...

Aşk (Nells) Başkaldırı 

Aşk / / Gelme bana git / / Seni istemiyorum / / Öfkeliyim sana / / Canımı acıtıyorsun / /

Sen Üzülme (Nells) Yaşam 

Yaşam ile ölüm arasında ki / / Bu maratonun / / Son finalini / / Koşuyorum nefes nefese … /

Senle (Nells) Aşk ve Romantizm 

Sevişeceğiz birgün senle / Yansamda alev alev / Tutuşsada tenim / Kül etsede sevdan beni / Parmaklarının ucunda / Hissedeceksin en sonunda beni / Senle sevişeceğiz bir gün / Hadi uzat dudaklarını... /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.