..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Olgular görmezden gelindikleri için var olmaya son vermiyorlar. -Huxley
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Dilâra

Seynur İnal - Dilâra
Site İçi Arama:

- DILÂRA -

Unutmuşum (Levent Ümit Temiz) Bireysel 

Bu sabah uzaklara yürüdüm / uzun uzun yürüdüm

Aynamda Terör Var (Tayyibe Atay) İtiraflar 

patlamanın şiddetiyle uzaklara savrulmuş; uçup uçup bir solucanın tüysüz bedenine yapışmış...düşünsenize tüylü bir solucan!...züğül züğül!...saçlarım burgam burgam olu...

Yapraklarımı Solarım (Tayyibe Atay) Özlem Şiirleri 

durmaz, / özlemi bohçalar gece; / dört ucu kırmızı karanfil, / ortası saçlarım.... /

Farklı Diyarlarda (Tayfun Serdar KALYONCU) Özlem Şiirleri 

Bazen, gökteki dolunaydan, / Bazen, karanlık bulutlardan, / Yansıyacak bakışlarımız birbirimize, / Farklı dünyalarda olsak bile. /

TV ve Ben -2- (Tayyibe Atay) Yüzleşme 

Hadi bakalım Gültekin! “kayma” diyecek misin bana da!J))))

Sonbahar Sükütu (ELCiN ORHAN) Anılar 

Konuşmak istiyorum senle, gözlerinin içine gözbebeklerine baka baka konuşmak, Sussam bile konuşmak istiyorum

Karanlıkta Görmek (İLOYD) Sevgi ve Arkadaşlık 

Karanlığının en derininden bir sır verdin bana.

Türkülerle Yaşamak -6- (Tayyibe Atay) Yüzleşme 

Koromuzda kimler yok ki...sayamam!...

Uzakları Özlemek (Tayyibe Atay) Yaşam 

İnsan tüm güzelliklerine, tüm yaşanırlığına rağmen bıkar bazen bulunduğu yerden. Biraz ötelere kaydırıp bakışlarını, uzakları merak etmeye başlar. Karşısında yükselen dağı, başka ovaları, vadileri, çölleri, yıldızları özler.

Bahar Türküleri -8 (Tayyibe Atay) Aşk ve Romantizm 

sen gittin dağ geldi yanıma// eteği orman, eteği yorgan, eteği öbek öbek menekşe..sen kokan...

Bahar Türküleri -7 (Tayyibe Atay) Aşk ve Romantizm 

ikindilerin hüznü çökmeden dağlara...akşam olmadan, ay doğmadan, gün susmadan, koluna sabahı tak da gel...

Bahar Türküleri -6 (Tayyibe Atay) Bireysel 

yağmur, / en güzel onu yıkardı, / kalmazdı hiç günahı / yeniden doğardı her bahar... /

Bahar Türküleri -5 (Tayyibe Atay) Bireysel 

ben kimsem kimim işte! tutulmuş tetiğimde, seni seviyorum cümlem vardı...

Bahar Türküleri - 4 (Tayyibe Atay) Aşk ve Romantizm 

avuçlarım unutmadı ki seni! ellerini saklar..hadi elle saçlarımı,gizli yerlerimde gezdir..uyar toprağımı..çok özledim; bahar getir..bahar getir..bahar getir... / /

Bahar Türküleri - 3 (Tayyibe Atay) Aşk ve Romantizm 

namlusuna sürdüm sevda denen korkuyu...

Bahar Türküleri - 2 (Tayyibe Atay) Aşk ve Romantizm 

her bahar, / hep ufkun ötesine kayar bakışlarım....

Hayal Adam (ELCiN ORHAN) İlişkiler 

Adından başkalarında olması bile sebep seni unutmamaya, seni unutmak adına, başka isimle anıyorum aylardır “Hayal Adam”

İspiyoncu Kuşlar (Kâmuran Esen) Anı 

Çocukluğunuzda yaptığınız yaramazlıkları, annenize söyleyen ispiyoncu kuşlarınız var mıydı?

Yalan! (TURGUT ÇAKAR) Modern 

Bazı gidişler "yarım" bırakır insanı...

Dağınık (Birkan ASKAN) Bireysel 

Çarpım tablosundaki, / Her erkek sevmez aşkı..

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.