..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Dengeli bir rejimde yemeðin yeri çok önemli. -Fran Lebowitz
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Ýnternet
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Ýyi Kýzlar Aþýk Olur 1
Ýsa Kantarcý
Roman > Korku Romaný

YEDÝNCÝ BÖLÜM Bir kadýnýn yaþý ilerlemiþse, artýk iþlerin hiç düzelmeyeceðini anlamýþsa ya da anlamazdan gelmeye çalýþýyorsa, ‘yine de bir umut vardýr’a sýðýnmaya çalýþýyorsa, birçok hayal kýrýklýðý biriktirmiþse, anne de olamamýþsa; bir þeye, bir varlýða sýðýnmak ister, kýzý gibi göreceði bir varlýða… ve o kýzý bulduðunsa akýl almaz bir dürtüyle, onu milyon kez doðurmuþ gibi, onu doðurmak için yaþamýn en güçlü þeytanlarýyla ve engelleriyle b

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Ýnceleme > Ýnternet
 Ayna Dünyalar  (Yeter Özhal)

Her þey tamamlandý. 2012 yýlýndan beri istenilen bütün detaylar iþlendi ve harekete geçildi. Ýnsana dair ne varsa her þey tamamdý. Ýstekleri, dürtüleri, bakýþ açýsý, tercihleri, sezgileri, hisleri kopyalandý. Sadece bir konu eksik kalmýþtý. Onu da bakýn nasýl tamamladýlar.
 Facebook'ta Okuduklarým - 11  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Ýnsan bir þeyi ciddi olarak istemeye görsün, hiçbir þey eriþilemeyecek kadar yükseklerde deðildir.Her insanýn hayatý, Tanrý"nýn yazdýðý bir peri masalýdýr.Kalp, bütün erdemleri kendinde toplamýþtýr. Ama bütün kötülükler de oradadýr.
 Facebook'ta Okuduklarým - 17  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Memleket isterim-Yaþamak, sevmek gibi gönülden olsun,-Olursa bir þikâyet, ölümden olsun.
 Wikileaks: What I Know It Leaks...  (Oðuz Düzgün)

Wikileaks'ýn arkasýnda hangi güçler var? Wikileaks'ýn sembolü ne anlama geliyor?
 Facebook'ta Okuduklarým - 10  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Ýnsan, kendine olan güveni derecesinde genç, þüphesi derecesinde yaþlýdýr.Cesareti derecesinde genç, korkularý derecesinde yaþlýdýr.Ümitleri derecesinde genç, ümitsizliði derecesinde yaþlýdýr.
 Facebook'ta Okuduklarým - 22  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Cahil okur amma alim olamaz Kâmillik ilmini herkes bilemez Veysel bu sözlerin halka yaramaz Sonra sana derler deli yalandýr...
 Facebook'ta Okuduklarým - 23  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Þimdi sen ölüyorsun Libyalý çoçuk Senden on sene önce öldü Iraklý çoçuk Senden kýrk sene önce vietnamda nepalmle yandý bir çoçuk
 Facebook'ta Okuduklarým - 21  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Aç gözlü ile dost olma: Ýkram bilmez, kural bilmez, doymak bilmez; üzülürsün.Görgüsüzle dost olma: Yol bilmez, yordam bilmez, kural bilmez; üzülürsün.
 Ýzedebiyat Sitesindeki Bir Yýlým  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Bu siteye ilk yazýmý 29 Ocak 2010 tarihinde eklemiþim. Yani, aradan tam bir sene geçmiþ.
10 
 Facebook'ta Okuduklarým - 19  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Eðer sevgi bir çiçekse, saygý onu koruyan saksýdýr. Çiçek solmaya baþlamýþsa dikkat edin saksý mutlaka çatlamýþtýr. Erich Fromm
11 
 Yerli Film Ýzlemek Ýçin Kaliteli Bir Site  (fatih)

Yerli Film izle,Yerli Komedi
12 
 Kýzýlca Kýyamet: Biliþim Kýyameti  (Mevlüt Tok)

Hiç kimsenin kuþkusu olamaz... artýk bundan böyle uluslararasý iliþkiler eskisi gibi olmayacak. Herkes duyduðu sözlerin ne kadar gerçek olduðunu merak edecek. Sanki bir maskeli balodayýz ve dansettiðimiz eþimizin maske gerisindeki gerçek yüzünü öðrenme isteði içimizi kemirecek. Hep herþeyden kuþkulanacaðýz. Belki bu güvensizliðin daha korkunç onuçlarý ortaya çýkacak. Biliþim bombardýmanýnda taþlar bu kadar yerinden oynamýþken korkarým küresel yöneticiler ve önderlerin kuþkularý bir dünya savaþýna yol açmasýn! Bütün savaþlar küçük bir öfke kývýlcýmýyla ortaya çýkar. Bu biliþim bombasý bu kýzýl kýyamet bütün doðru bildiklerimizi alt üst etti. Beyinlerimizde yer sarsýntýsý var. Bir yerlerden katmanlar kopacak gibi. Yerin derinliklerinden homurtular geliyor.
13 
 Facebook'ta Okuduklarým - 20  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

"Evin varsa bir sýfýr koymalýsýn varlýklar hanene, Ýþin varsa bir sýfýr daha koymalýsýn, Ýþ seninse ...üç sýfýr daha koymalýsýn, Ýþin iyi gidiyorsa üç sýfýr daha, Araban varsa bir sýfýr, Yazlýðýn varsa bir sýfýr daha, Daha sýralanabilir sýfýrlar hanesi... Ancak, Saðlýðýn varsa bir koyarsýn baþýna, o zaman bütün sýfýrlar anlamlý bir deðere ulaþýr. Yoksa sonuç sýfýrdýr, hiç uðraþmayasýn boþ yere..."
14 
 Facebook'ta Okuduklarým - 15  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Ateþ bir gün suyu görmüþ yüce daðlarýn ardýnda sevdalanmýþ onun deli dalgalarýna... Hýrçýn hýrçýn kayalara vuruþuna, yüreðindeki duruluða Demiþ ki suya: Gel sevdalým ol, hayatýma anlam veren mucizem ol...
15 
 Sosyal Medya Kültürü ve Türkiye  (Cemal Zöngür)

Ýcat edilenlerin daha çok olumlu olmasý açýsýndan, aklý baþýndaki ülkeler þu ilkeyle hareket ederler. Halkýný doðru ve bilimsel temelde öz deðerleriyle birlikte evrensel gerçekliklere göre eðitip kültürel alt yapý saðlama alýnýr.
16 
 Facebook'ta Okuduklarým - 16  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Günlerden birgün þeytanýn yolu bir köye düþmüþ. Keyfi yerinde olan þeytan sýrtýný bir aðaca dayamýþ ve buzaðýsý kazýða baðlý olan ineðini saðan genç bir kadýný uzaktan izlemiþ.
17 
 Facebook'ta Okuduklarým - 18  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Öðretilmiþ çaresizlik kültüründe, bireylere neleri yapmamalarý gerektiði o kadar güçlü bir þekilde öðretilir ki, o kiþi o alanda yeni bir denemede bulunmayý aklýndan bile geçirmez. Kiþi deneyip yanýlmadan doðuþtan kaybetmeyi kabul eder! Batýlýlar de neyip yanýlýp çaresizliði öðrenir, bizim toplumumuz çaresizliði doðar doðmaz bize öðretir ki, deneyip yanýlmayalým! Bu kadar iyi kalpli olduðumuz halde, bu kadar çaresizlikler içinde yaþamamýzýn temel nedeni budur!”
18 
 Facebook'ta Okuduklarým - 3  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Seçmede gerçekten zorlandým, ama bir karar da vermek zorundaydým. Bu hafta için de aþaðýdakileri seçtim. Ýyi okumalar dilerim. Bu yazýlarda þu veye bu þekilde emeði geçenlere çok teþekkür ediyorum. Saygýlarýmla.
19 
 Facebook'ta Okuduklarým - 12  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Bir kadýna ne verirseniz verin, onu daha da büyük hale getirir..Ona bir ev verirsiniz, size bir yuva verir.. Ona sebze verirsiniz, size yemek verir..Ona bir gülücük verirsiniz, size kalbini verir..
20 
 Facebook'ta Okuduklarým - 5  (Ömer Faruk Hüsmüllü)

Sevgi yolunda kimin dilenci, kimin imparator olduðunu bilemezsiniz…




son eklenenler
Ayna Dünyalar
Yeter Özhal
Ýnceleme > Ýnternet

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.