..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Ne elbiseler gördüm, içinde adam yok, ne adamlar gördüm sırtında elbise yok." -Mevlana
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Bitkibilim
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Trump Zaferi
Alp Şahin
Eleştiri > 21. YÜZYIL

Onlarca gelişmekte olan devletin gündeminde Amerika’da 5 Kasım 2024’de gerçekleşen seçimler vardı. Tüm bu devletlerdeki medya hep bir ağızdan Trump mı yoksa Harris mi diye tartışırken sonuç çoktan belliydi. Donald Trump dediğimiz kişi suikaste uğramış eski Amerikan başkanı, milyarder, ben dedim mi her şey olur diyen, rakibini zeki ve ukalaca laflarla küçümsemekten çekinmeyen, verdiği kararlarda yalanlarla doğruları birleştirip her seferinde de

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Bilimsel > Bitkibilim
 Kansere Kesin Çözüm Bulan Faruk Durukan İle Söyleşi...  (Emine Pişiren)

İlk günden itibaren bedenimde bir değişiklik başladı. Aşırı enerji depolamış gibi bir ivme kazanan bedenime söz bile geçiremiyordum. Yeni ameliyat olmama rağmen, ne yatakta yatıyor ne de günlük ev işlerinden kendimi alıkoyuyordum.
 Papatya  (Zümrüt Mimoza)

Papatya bir bitki olmasının yanısıra bir çok şeye faydalıdır. Tabii ki her bitki bilinçsiz kullanılırsa zararlı olabilir. Burada anlatmış olduklarım çeşitli kitaplardan ve internet ortamından derlemedir. Papatyanın en bilinen yan etkisi fazla kullanılırsa kusma etkisi yaratmasıdır. O yüzden belli ölçüler dışında kullanılmamalıdır.
 Küçük Tahta Parçasından Dev Ağaca  (Fuat Türker)

Her tohumun içinde ait olduğu canlının bütün özelliklerini kapsayan bilgiler kodludur. Kuşkusuz bu bilgi, tohumun kendisine ait değildir. Tohum, kendi başına hiçbir şey yapamayan kuru, cansız bir cisimdir. Ve onu oluşturan atomların akla ve bilgiye sahip olduğunu da söyleyemeyeceğimize göre, bu bilgi tohuma yerleştirilmiştir.
 Kansızlık  (Zümrüt Mimoza)

Demir eksikliğine bağlı olarak oluşan kansızlıkta kullanılabilecek kolay bir reçete.
 Lahana ve Faydaları  (Zümrüt Mimoza)

Lahananın faydaları
 Mantarlar Nası Büyür?  (Neslihan Nesrin AKDENİZ)

Mantarlar çok dikkat çekici bitkilerdir. Kökleri yoktur, gövdeleri yoktur ve yaprakları yoktur. O kadar hızlı büyürler ki büyümelerini gözle görebilirsiniz.
 Portakal ve Faydaları  (Zümrüt Mimoza)

Portakalın faydalarını anlatan bir yazı.
 Fasulyenin Faydaları  (Ahmet Zeytinci)

Bir ara hatırlarsınız televizyonlarda ki bir komedi programında Gazman diye bir tip vardı, ünlü bir komedyenin canlandırdığı. Kuru Fasulye konservesini yeyince , Temel Reisin ıspanak yemesi gibi ona da güç kuvvet geliyordu. Oysa ki bizim kültürümüzde gaz çıkartmak, abdestin bozulmasına da sebebiyet verir, ama siz izlerken bilinçaltınıza bir dolu mesaj geliyor''Adama bak kuru fasulyeyi yiyor sonra da kötüleri ve kötülükleri def ediyor üstüne çarpı atıyor.'' diye düşünüyor haliyle insanoğlu...
 Denemesiyle Denedi ve Gitti  (ALİ ÖZDOĞAN)

seni yarından yakın, bugünden uzak seviyorum sen aydınlığımdasın fakat ben hep senin karanlığında kalıyorum. umutlarım düşlerimde saklı sen ise umutlarımda, ne yaptıysam ulaşamadım ben sende bir beyaz sen bende gri bir ayazsın bilseydim bu kadar göklerde olduğunu gelirmiydim yanına zannediyorsun kendi ellerimle kazdığım toprağa gömüyorum benliğimi. şimdi benim için tanrıya dua etmekten vazgeç eğer bana bir iyilik yapmak istiyorsan senin için kurduğum düşlerde kendine bir y

son eklenenler
Fasulyenin Faydaları
Ahmet Zeytinci
Bilimsel > Bitkibilim
Papatya
Zümrüt Mimoza
Bilimsel > Bitkibilim
Lahana ve Faydaları
Zümrüt Mimoza
Bilimsel > Bitkibilim
Kansızlık
Zümrüt Mimoza
Bilimsel > Bitkibilim

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.