..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Ağlamak da bir zevktir. -Ovidius
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Alp Şahin
Alp Şahin - Bilgiler
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Gökkuşağı Altındaki Kara Şemsiye (Alp Şahin) 28 Eylül 2022 Toplum ve Birey 

Çukura atılan fareler gibiyiz. Sadece birbirimizi yemekle meşgulüz... Bir ümmet-i Muhammed çıkıp da demiyor ki be inananlar biz buraya nasıl geldik?

Nerede Kalmıştık? (Alp Şahin) 8 Ocak 2022 Türkiye 

İhlallere, ihtilallerle cevap verilince de suçlu oluyorsun… Kuralları bu…

Öfkem ve Ben (Alp Şahin) 27 Ocak 2022 Günlük Olaylar 

Yazının üstüne Demir Demirkan – Öfkem ve ben dinleyin

Dedekuş (Alp Şahin) 10 Şubat 2022 Taşlama (Kinaye) 

Sayenizde (Alp Şahin) 30 Kasım 2022 Politika 

Siz dahasını istemediğiniz için, onların tekrar dediği olacak… Onlar mutluysa, dedeniz de mutlu olacak… Beraberinde az biraz süre geçtikten sonra olaylar da her zaman olduğu gibi sakinleştirilecek.

Neden Rusya? Neden Rusya Değil? (Alp Şahin) 1 Mart 2022 21. YÜZYIL 

Rusya – Ukrayna gerginliğinde gördüğüm şeyler genelde hep benzer… Profil fotoğraflarına Ukrayna bayrağının eklenmesi, barışın önemini belirten özlü sözler ve sivil halkın yaşadığı zorlukların paylaşılması… Şahsen yapılanların hiçbirine karşı değilim fakat biraz da Rusya açısından bakalım mı?

Neden Karma Ekonomi? (Alp Şahin) 8 Mart 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

ABD - Rusya pardon Ukrayna - Rusya çekişmesini görünce bir kez daha Mustafa Kemal Atatürk'ün önemini anladım. ABD nasıl da Dünya'nın hakimi olmuş fark ettiniz mi? Her alanda ama her alanda ABD hükümetinin dediği oluyor.

Düşünün Bunları (Alp Şahin) 26 Nisan 2022 Toplum ve Birey 

Evvelden mesela vakti zamanında, kimi kimi bazı güç sahipleri dışarı çıkma yasağı koyduğunda kimi kimi bazı insanlar dışarı çıkıyor, eleştiriliyor, hatta ve hatta asalaklıkla suçlanıyordu… Değişen ne peki?

1 Mayıs, Uçan At ve Birtakım Değerler (Alp Şahin) 1 Mayıs 2022 21. YÜZYIL 

1 Mayıs’ın hikaye ve tweetlerde bu kadar güzel kutlanılması gerçekten gözlerimi yaşatıyor… Hemen hemen herkes emekçinin yanında ha, öyle mi?

Yeniden Memlekete Zafer (Alp Şahin) 3 Mayıs 2022 Tarihsel Olaylar 

Hazır değilsiniz biliyorum... Onlar da hazır değil yine biliyorum... Devletçilik öyle olmaz böyle olur diyen Zafer Partisi... Atatürkçülük öyle olmaz böyle olur diyen Memleket Partisi... Sizin o maske ve deneysel sıvılarınızı yeriz biz diyen Yeniden Refah Partisi.

Pelin (Alp Şahin) 15 Mayıs 2022 Anılar 

Hani bazı insanlar yaşla birlikte olgunlaşır ve mantıkla düşünür, bu sayede de hayatını ona göre idame eder ya… He işte, bazı insanlar da yaşla beraber sevgiyi öğrenir ve bu sayede sevgisini göstermek ve satırlara yazmak ister.

Dostlar Bayram Kutluyoruz Sansın (Alp Şahin) 19 Mayıs 2022 21. YÜZYIL 

Ne Türklüğümüz kaldı, ne müslümanlığımız, ne neşemiz, ne özel günlerde yürüyüşümüz, ne adaletimiz, ne de özgür düşüncemiz..

Yanıldın Be Nostradamus (Alp Şahin) 4 Haziran 2022 Toplum ve Birey 

Aslında her şey pekala bitebilir… Gelmesi gereken zamanından geç de gelmeyecek… Yanıldın be Nostradamus

10 Maddede Chp’ye Oy Veren Vatandaş Profili (Alp Şahin) 28 Haziran 2022 Toplum ve Birey 

Aydın geçinen seçmen profili hakkında kah öznel ama çokça nesnel 10 madde.

Naifizm (Alp Şahin) 30 Haziran 2022 Toplum ve Birey 

Günümüzde yaşasaydı ne derdi Yunus Emre? Girdim ilim meclisine eyledim kıldım talep, dediler ilimciler artık her yerde, illa beyin illa beyin…

Mesela (Alp Şahin) 5 Ağustos 2022 Türkiye 

Bu kadar güçsüz ve etkisiz muhalif geçinen varken… Mesela…

İyikimsin Bal Gözlüm (Alp Şahin) 7 Ağustos 2022 İlişkiler 

Bundan iki sene önce muazzam bir karar verdiğim bir gündü. Sevdiğim kadına evlenme teklifi ettiğim gündü. Öyle ya… Hem 7 hayatımda her seferinde karşıma çıkan bir rakam; hem 8 hem dirisi, hem yana yatıp sızmış hali sonsuzluğu simgeleyen bir rakam, hem de yıl; ölümsüzmüşçesine, sanki ne olursa olsun, hep kendini eski bir kaset gibi tekrar edecekmişçesine 2020’ydi.

Kılıçdaroğlu Y (I/a) Lanı (Alp Şahin) 16 Ağustos 2022 21. YÜZYIL 

Din gibi temiz bir duygu, politika gibi kirli oyunlara alet edilemez. Din, ait olduğu yerde, temiz vicdan sahnesinde yaşanmalıdır diyor Atatürk.

Farz-ı Misal (Alp Şahin) 22 Ağustos 2022 Politik Olaylar ve Görüşler 

Farz-ı Misal… Yaşadıkları ya yanlış ya da doğru değilse? O zaman önce inceden olan bitene ses çıkarmalı… Sonrasında da kalplere ümit olmalı…

Koz Savaşları (Alp Şahin) 24 Ağustos 2022 Toplum ve Birey 

Oldu ya… Zor ama… Kazansınlar diyelim… Kalıcı olmayacak… Niye? Çare beklediklerinde liyakat ve adalet yok da ondan…

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2023 | © Alp Şahin, 2023
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 01.04.2023 17:38:31