..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Özyaþamöyküsü baþka insanlarla ilgili gerçekleri anlatmak için eþsiz bir araç. -Philip Guedella
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Bilimsel > Bitkibilim > Emine Piþiren




29 Aðustos 2009
Kansere Kesin Çözüm Bulan Faruk Durukan Ýle Söyleþi...  
Emine Piþiren
Ýlk günden itibaren bedenimde bir deðiþiklik baþladý. Aþýrý enerji depolamýþ gibi bir ivme kazanan bedenime söz bile geçiremiyordum. Yeni ameliyat olmama raðmen, ne yatakta yatýyor ne de günlük ev iþlerinden kendimi alýkoyuyordum.


:GHCF:

Eþim elinde üç çeþit bitki ekstratý ile eve geldiðinde tek tek inceledim. Biri zeytin yapraðýndan, diðeri kýrmýzý üzüm çekirdeðinden üçüncüsü ise enginar yapraðýndan özel yöntemlerle üretilmiþ ekstratlardý. Kanser hastalýðýnýn %100 tedavi edeceðini söyleyen eczacý hanýma güvenerek bu üçlü bitkisel tedaviye baþladým.

Ýlk günden itibaren bedenimde bir deðiþiklik baþladý. Aþýrý enerji depolamýþ gibi bir ivme kazanan bedenime söz bile geçiremiyordum. Yeni ameliyat olmama raðmen, ne yatakta yatýyor ne de günlük ev iþlerinden kendimi alýkoyuyordum.

Eþim ve ben bedenimin bu biyoritmindeki deðiþikliðe þaþýrmýþtýk. Hatta beldemize gelecek olan 60 kiþilik þair ve yazar gönül dostlarýmýzý “nasýl?” aðýrlayacaðýz endiþelerini de duyumsamamaya baþladým. Önceden böyle mi, davranýrdým? Tatlý telaþlar baþlamýþtý. Bu arada beni üzen dost bildiklerim de olmuþtu. Artýk eskisi gibi pek fazla da detaylarýn üzerinde de durmuyordum.
Bu mucizenin zeytin yapraðý içmeye baþladýðým günden beri olduðunu düþündüm. Araþtýrmaya baþladým zeytin yapraðýnýn faydalarýný.

Kan Þekeri Seviyesini Düzenleme,LDL Kollestrol Seviyesini Düzenleme,Antioksidan Etki,Bronþit,Soðuk Algýnlýðý,Kulak Enfeksiyonlarý,Fibromalarya,Fungal (Mantar) Enfeksiyonlarý
Herpes Virüsü,Salmonella sp,Kandidiyasis,Dizanteri,Streptococcus sp,Kandidiyasis,Dizanteri,Streptococcus sp.,Hepatit A,B,C,Zatürre,Cilt Rahatsýzlýklarý,Zona,Romatizmal Hastalýklara da iyi geldiðini öðrenince bu yapraðýn bir CENNET aðacý olduðuna artýk kesin inanmýþtým.

Bir hafta sonra bedenimdeki bu yeni deðiþikliðe alýþtým. Merdivenleri önceden tek tek çýkan ben, kullandýðým bitkisel haplarým ve þuruplarým etkisiyle ikiþer ikiþer aþar olmuþtum. Sanki ruhuma yeni bir giysi geçirmiþtim. Beni bu denli etkileyen kiþiye bir “teþekkür” borçlanmýþtým. Bitkisel ilaçlarýn þiþelerinde telefon ve fax numaralarý yazýlýydý. Hiç çekinmeden telefona sarýldým.

Faruk Durukan’ýn sesini duyunca kendimi tanýtýp, geliþen durumumu anlattým. Kendilerine teþekkür ettim. Adýmý ve telefonumu istedi. Bunun sebebini ertesi gün öðrenmiþ oldum.

Kale Grubu Þirket sahibi ve bilim adamý Faruk Durukan yaþadýðým beldeye gelip, yeni bitkisel þurup ve hapýmý da beraberinde getirmiþti. Bir saat gibi kendileriyle sohbet edip, týbbýn bu yeni buluþundan bahsetti. Kendisiyle yapmýþ olduðum söyleþimi aþaðýda aynen aktarýyorum.

-     Faruk Bey, beni çok mahcup ettiniz. Zahmet ettiniz.
-     Estaðfurullah Emine Haným. Kullandýðýnýz zeytin yapraðýndan elde ettiðimiz saf Oleuropein’dir. Bugün AB’de zeytinden yapýlan kanser ilacýnýn 60 kapsülü 30-40 dolara satýlýyorken tam randýman da alýnamýyor ama biz tam beþ yýl zeytin yapraðý üzerinde yaptýðýmýz çalýþmalarla bunu baþardýk. Bu maddeyi dünyada ilk kez biz zeytin yapraðýndan çekip aldýk.

-     Nasýl, neyi baþardýnýz Faruk Bey? Açar mýsýnýz biraz?
-     Açayým Emine Haným. Bilindiði gibi zeytin aðacýnýn 2000 sene bir yaþam süresi var, üstelik de bu aðaçlara özel bir bakým yapýlmasý gerekmediði gibi susuz da yaþayabiliyorlar. Bu bizim için merak konusu olmuþtu. Ýnsan ömrü ortalama ne kadardýr Emine Haným?
Faruk Durukan, hafif kýrlaþmýþ üç numara sakallarý ile gözlerini kýsarak sorduðu basit bir soruya yanýt vermeden önce “neden?” sorduðunu düþünmüþtüm. Tam yanýt verecektim ki;

-     Durun ben yanýt vereyim. Bir insan en fazla 100 veya 110 yýl yaþadýðýný varsayarsak, insanýn yarý yýlýna kadar hücreleri yenilenir ve yaþar. Bu yarý yýldan sonra hücreler ölmeye baþlar. Deri kýrýþýr, gözler net görmez, kulak aðýr iþitir, unutkanlýk ve daha ilerleyen yaþlarýmýzda da beyin tam iþlevini yapamaz deðil mi?

-     Evet , yapamaz. Çünkü hücreler yenilenmez ve ölürler.

-     Evet aynen öyle olur. Çünkü vücudun A-D-E ve K vitaminleri eksilmiþtir. Ýnsanýn ölüme yaklaþma süreci baþlamýþtýr.

-     Anlýyorum.

Bir süre sustu Faruk Bey. Bedenime aylar önce girip yerleþen” kanserli” konuðumdan beni kurtaracak olan ellili yaþlarýndaki iþ adamýný inceliyordum. Aðustos sýcaðý tepemizde olduðu halde biz asýrlýk zeytin aðacýnýn gölgesinde oturmaktaydýk. Yere düþmüþ bir zeytin yapraðýný eline alýp ikiye büktükten sonra konuþmasýný sürdürdü.

-     5 yýldan beri süren çalýþmamýzla elde ettiðimiz ve zeytin yapraðýndan çekip çýkarttýðýmýz “oleuropein” siz ameliyat olmasaydýnýz da sizi iyileþtirecekti. Sindirim sistemi özellikle baðýrsak kanserinde %100 tam tedavi etmekteyiz.

-     Ciddi misiniz siz?

Þaþýrmamak mümkün deðildi. Öyle ya, tüm dünyanýn baþa çýkamadýðý acýmasýz illet bir anda yok edecek, bitkisel tedavin olabileceðine, inanmak istiyordum.

-     Bakýn Emine Hn. Zeytin binlerce yýldýr yaþýyor ve pek çok kültür tarafýndan benimsenmiþ kutsal olarak benimsenmiþ bir aðaçtýr. Þu soru geliyor akla hemen; “bu aðaç nasýl bu kadar uzun yaþadý?” Araþtýrmamýz þunu göstermiþtir ki “101 madde ihtiva eden zeytin yapraðýnýn içinde antioksidan biri olan Oleurpein maddesi aðacý dýþ etkenlere karþý koruyor, hücre yenilemesi yapýyor, ortama uyum saðlamasýna neden olarak salgýlardan koruyor.

-     Ýnanýlýr gibi deðil. ABD ve Ýsrail sizi rahat býrakmaz. Öyle ya, milyonlarca kanser hastasý için onlardan ithal kanser ilaçlarý tüketip kanýmýzýn kimyasýný bozmaktayýz. Korkarým sizi de yakýnda kendilerine çekip sizi bizden uzaklaþtýrýrlar.
Ýþ adamýnýn yüzünde hafiften bir gülümseme belirdi. Baþýný saða sola sallayýp;

Bu konuda bana bir þey yapamazlar, TSK ile antlaþmam var, yurdumun insaný için ilk sýradaki hedefimiz bu bitkisel extratý ücretsiz eczanelerde Türk insanýna sunmak. Üretim için yasal gereklilikleri de yerine getirdik. Oleuropein'i bundan böyle yurtdýþýndan ithal etmeyeceðiz, ihraç edeceðiz” dedikten sonra da ekledi:

- Emine Haným, siz ameliyat olmadan önce de bu zeytin yapraðý extratýný kullansaydýnýz, Oleurpein kanserli ura ulaþýp onu parçalayacak ve yok edecekti. Siz þu an kurtulan þanslý hastalardansýnýz.

Þaþkýn halim onu keyiflendirmiþti. Devam etti:

- Evet, siz iyileþtiniz bile. Kanser mikrobu þu an parçalandý ve yok olma aþamasýnda. Üç kür sonrasý bu illet bedeninizden tamamen yok olmuþ bilin.

Ýçim huzurla dolmuþtu. Yýllardýr ölen genç bilim adamlarý ve bir uçak kazasýnda þüpheli ölümleri ile basýný günlerce oyalayan fizikçilerimizi düþündüm.

Türk ilim adamlarýmýz göðsümüzü kabartýrken yüzyýla adýný yazdýrabilecek ve 25 üniversiteden onaylý, Faruk Durukan adlý bir Türk iþ adamý “kansere” kesin çözüm bulmuþtu.
Bana verdiði zeytin yapraðý kapsüllerini “seni yeniyorum bak, yarýn daha iyi olacaðým” duygusu ile içmekteyim.

Faruk Durukan’ý tanýmak beni nasýl mutlu etmiþti, anlatamam. Söyleþimiz bir saati bulmuþtu. Beni iþ yerine davet edip, “taþtan nasýl su çýkarttým, gelin onu size izleteyim,” dediðinde merak duygularým daha da kabarmýþtý. Öyle ya;

“Taþtan nasýl su çýkarmýþ?”

Bir sonraki yazýmda bu konuyu ele alýp, Faruk Durukan'ý iþ yerinde ziyaret ettikten sonra söyleþimize kaldýðýmýz yerden baþlayýp öyle yazacaðým.29.08.2009

Emine Piþiren/Edremit-Akçay

.Eleþtiriler & Yorumlar

:: selam
Gönderen: Ahmet Odabaþ / , Türkiye
21 Mayýs 2015
Yazý ilgimi çekti... MS üzerine çalýþýyorum. Meslek gereði hiç bir þeye þaþýrma lüksüm ve hakkým olmadýðýna inanýyorum.

:: Kamuran Esen'e...
Gönderen: Emine Piþiren / , Türkiye
4 Ekim 2009
Sevgili Kamuran Esen, Yorumunuzu yeni okuyabildim. Öncelikle baþýnýz sað olsun. Hepimiz bir gün gideceðiz. Bu dünya kimseye kalmayacak, ama yaþarken acý çekerek ve çaresizlik içinde kalmamýz bizi asýl acýtan. Bir umuda koþuyoruz. Doðru olana çok geç ulaþýyoruz. Bu arada yazýmý okuyup yorum yazdýðýnýz için teþekkür ederim. Faruk Durukan ile ikinci üçüncü söyleþilerim oldu. Yakýnda yayýna vereceðim. Sevgi ve ýþýkla...

:: ..
Gönderen: Kâmuran Esen / ,
21 Eylül 2009
Merhaba Sevgili Emine Piþiren; Sizi ilk kez okudum.Yazýnýz çok ilgimi çekti.Ben de eþimi bu hastalýða kurban verdim çünkü.Diðer yazýnýzý bekleyeceðim.Bu arada, iyi olmanýza çok sevindim.Sevgiyle....:)




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn bilimsel ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Bir Kadýn Neden Aðlar?
Kel Baþa Þimþir Tarak!..
"Eþek" Dersin Kýzarlar, "Aslan" Dersin Kýzmazlar...

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Adamdan Saymýþýz [Þiir]
Ah Ulan Istanbul! [Þiir]
Çekinme Söyle [Þiir]
7. Didim Þiir ve Þairler Buluþmasý [Þiir]
Yaðmur Kuþu Suskunluðu [Þiir]
Hangi Dua Ýle Sana Gelelim? [Þiir]
Ýsterdim [Þiir]
Davetsiz Konuk - 1 - [Þiir]
Madem ki... [Þiir]
Git Demene Gerek Yok [Þiir]


Emine Piþiren kimdir?

Yazmayý, okumayý ve birikimlerimi paylaþmayý seven biriyim. Edremit'in yerel bir gazetesinin köþe yazarýyým. Bazý web sayfalarýnda da edebiyat adýna paylaþýmlarým yayýnlanmaktadýr. Sevgi ve ýþýk sizle olsun.

Etkilendiði Yazarlar:
Mehmet Emin Yurdakul, Nazým Hikmet, Aziz Nesin, Victor Hugo, Balzac, Leo Buscaglia, Eric Frrom, Irvýn Yalom, Dale Carneige, Doðan Cüceloðlu, Haluk Yavuzer...


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Emine Piþiren, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.