..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Aşık olmayan âdem / Benzer yemişsiz ağaca. -Yunus Emre
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Bilim Kurgu
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Sevdalanalım
Orhan Bani
Şiir > Garip

Hadi, yine öyle bak seviyor gibi, yeniden yak yüreğimi Kızarsın yüzüm, tutulsun dilim, bir garip olalım, sevdalanalım Vakit çok mu geç, sevemezmiyiz, ağarmış saçlarımın suçu benimmi? Varsın geçsin yıllar, ağarsın saçlarım, yine öyle bak, beraber yanalım Pek bir şey söyleme, seviyorum deme, yıllar çok şey aldı, sözüm yok kendime Ben yine suskunum, ben yine sensiz, bir nedeni yok, seviyorum nedensiz Gönül had bilmiyor, yak ki yanalım, dö

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Roman > Bilim Kurgu
21 
 Maceracı Hamit'in Maceraları (Bölüm3)  (Hamit Özdemir)

Yıl 2020'de Star Wars'tan ilham alarak şahsım tarafından çizilmiş.Ve yazıya aktarılmak istenen bir çizgi roman serisi.
22 
 Berat Uyanık - Benliğimi Gördünüz Mü? (Romandan - Sözde Bilimsel Çalışmalar)  (Berat Uyanık)

Berat Uyanık'ın "Benliğimi Gördünüz Mü?" adlı romanından bir kesit
23 
 Yaşayan Ruh İntikam Peşinde  (HÜLYA)

dünyada hor görülen küçümsenen planlarla öldürülen iyi bir insandı o.dostu gibi görünen tüm arkadaşları hep onunla alay etti.o evlatlıktı ailem sandığı sevdiği anne ve babası onu aslında hiç sevmedi.kardeşleri hep dışladı onu.çılgınlar gibi sevdiği karısı onu hep aldattı,hemde kardeşiyle,canını bile uğruna vereceği çocukları bile onun değildi.ama o bütün bu gerçekleri öldükten sonra öğrendi gördü.
24 
 Berat Uyanık - Benliğimi Gördünüz Mü?  (Berat Uyanık)

Berat Uyanık'ın "Benliğimi Gördünüz Mü?" adlı romanının tanıtımı
25 
 Maceracı Hamit'in Maceraları (Bölüm2)  (Hamit Özdemir)

Yıl 2020'de Star Wars'tan ilham alarak şahsım tarafından çizilmiş.Ve yazıya aktarılmak istenen bir çizgi roman serisi.
26 
 Kaşif Osman ve Baharatçı Habip Zaman Ötesinde...  (Kaşif)

-Allah, Allah. Bu oğlan aklınımı kaçırdı ne... Sen gel Afyon’un ortasında uzay aracı yap, ulan burası NASA’mı? Olmaya bunun aklını Amerikalılar çalmış olsun? -Olabilir be Yasin emmi, Hani iki sene önce bir turisti gezdiriyordu ya Kaşif Osman, ne etti yaptı, o gavurun dilini de gonuşmayı becerdi. Olsa olsa ondan bir şeyler öğrenmiştir.
27 
 Mustapha Garta'nın 30. Yaş Günü - 1  (Var Samsa)

Mustapha Garta'nın 30. yaş gününden bir kaç gün önce -2034 yılının tatlı bir ilkbahar akşamında- kapısı 3 bayan sivil polis tarafından çalındı.
28 
 Mustapha Garta'nın 30. Yaşgünü - 2  (Var Samsa)

Yaraları nedeniyle ölümü beklemekten başka bir seçeneği kalmayan bir hayvandan tek farkı: Fiziksel gücünün ve sağlığının tamamen yerinde olması. Ölüm fermanı doğanın buyruğu ile değil, toplumsal erkin devredildikleri tarafından verilmişti.
29 
 Maceracı Hamit'in Maceraları (Bölüm1)  (Hamit Özdemir)

30 
 Berat Uyanık - Benliğimi Gördünüz Mü? (Romandan - Sinekler)  (Berat Uyanık)

Berat Uyanık'ın "Benliğimi Gördünüz Mü?" adlı romanından bir kesit
31 
 İstila  (mehmet burak yüksel)

Artık gerçeği görebiliyordu. Her şey boşunaydı.

son eklenenler
Tanri ile 5 Dakika
mehmet
Roman > Bilim Kurgu
İstila
mehmet burak yüksel
Roman > Bilim Kurgu
Arazi
Burcu Uçar
Roman > Bilim Kurgu

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.