..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Ben bir kuşum; uçtum yuvadan... Artık ben nerede, eve dönme isteği nerede?.. -Leyla ve Mecnun, Fuzuli
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - seyfettin araç
seyfettin araç - sonbahar..
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Hazan... (seyfettin araç) 25 Temmuz 2012 Bireysel 

Ayaz... (seyfettin araç) 27 Mart 2012 Bireysel 

kara kuru bir soğuk, yavaş yavaş esir alıyor beni, bedenimi, ruhumu ve beraberinde düşlerimi

Vazgectim (seyfettin araç) 23 Aralık 2011 Yüzleşme 

ayrılırken elele tutuşan genç bir çiftin ilk ihanetlerini yazacaktım, vazgeçtim.

Sevismek... (seyfettin araç) 2 Ağustos 2011 Erotik 

Cumartesi Bugun 2 (seyfettin araç) 2 Mayıs 2011 İtiraflar 

ağlamak geliyor içimden, utanıyorum. bütün hayatını bir kadını bekleyerek geçirmiş bir adam olup çıkmaktan korkuyorum.

Hastalık... (seyfettin araç) 22 Kasım 2010 İronik 

Yürümekte dahi zorlandığım vakitler, kuşkusuz aklıma ilk gelen; ölüm acısının dayanılmaz karanlığı, oluyor. Bazan, yaşadığım bu korku, karakter zayıflığından mı yoksa yalnızlıktan mı kestiremiyorum.

Öğledensonra (seyfettin araç) 22 Kasım 2010 Pastorel 

Dut Ağacı (seyfettin araç) 20 Ekim 2010 Deneysel 

Evin köşesini döndüğü an (-ki şimdi itiraf edebiliyorum) onun kadar güzel olamayacağımı düşünür, ondan soluksuz bir küfürle intikamımı alır, aramızdaki uçurum güzellik farkından nefret ederdim.

Sanki (seyfettin araç) 20 Ekim 2010 Pastorel 

Okyanus (seyfettin araç) 1 Ekim 2010 Taşlama (Kinaye) 

Bu Sabah... (seyfettin araç) 1 Ekim 2010 Özlem Şiirleri 

İsmini Fısıldadılar Üç Kez... (seyfettin araç) 18 Şubat 2010 Estetik 

. Ezan vakti fısıldamışlar ismini, yıllar sonra seni bulacağım ve aşık olacağım bilinerek kendi ismimi es geçmişler bilirim. Hayatta en çok senin ismini severim, ağzıma alırken ismini üç kez bismillah çekerim. Bilirim en güzel ibadet isminle başlar dinimizde, isminle secde edilir, en büyük sevap isminin söylenmesidir gün be gün kulağıma.

Seni Özledim... (seyfettin araç) 17 Şubat 2010 Özlem Şiirleri 

Bir sokak dilencisine selam verdim Gülümsedi, sigarasını derin derin çekti Seni o dumandan alıp geldim

Biliyorum Gideceksin... (seyfettin araç) 17 Şubat 2010 Yüzleşme 

Sana ve ayrılıklarımıza dair düşündüğüm tüm içsel şarkıları ve şiirleri ezberlemek gibi hissiyatlarım oldu yokluğunda. Biliyorum gideceksin ve ben gidişinle sersefil kalacak, dilenci gibi sokak aralarında seni arayacak, kendimce umutlarla bir süre yokluğuna “aşk’a hasret zamanlar” adını koyacağım.

Mutsuzum... (seyfettin araç) 25 Kasım 2009 Öyküsel 

İki Kadın... (seyfettin araç) 25 Kasım 2009 Düşler 

Yüzüme bir el değiyor, sırılsıklam olan bir çift göz taşıyorum uykularımda ve sen ellerimi durmadan öpüyorsun, biliyorum; yüzüme senin elin değiyor.

Kefaret (seyfettin araç) 15 Ekim 2009 Toplumcu 

Sen... (seyfettin araç) 16 Eylül 2009 Düşler 

Kelimelerin hepsinin üstünü örttüm yokluğunda, ne ıslanmalarını isterdim ne de sokak hırsızlarınca çalınmasını.

Hayat'ım... (seyfettin araç) 16 Temmuz 2009 Yaşam 

Cancağızım... (seyfettin araç) 15 Temmuz 2009 Estetik 

Yeni başlangıçlar yapmak gerek cancağızım, her söze inanmamak her göze bakmamak gerek. Her insanı tanımamak, her heyecana açık olmamak gerek.

yakınındayken en uzağındakiymişim, bilmiyordum..
uzağındayken en yakınındakinim bilmiyorsun..

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © seyfettin araç, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 11:17:41