Seni Gökte Ararken
(Cafer ŞAHİN) 9 Ağustos 2007 |
Aşk ve Romantizm |
| |
Hayat arkadaşından daha da öte maşukasını arayan bir aşığın öyküsünü anlattığım bu yazım bayağı iltfata mazhar olan ve çok yorumlanan yazılarımdan biridir |
|
Bingöl"lü Bir Kırlangıcın Öyküsü
(Cafer ŞAHİN) 5 Haziran 2009 |
İronik |
| |
Sevda yaz tatilinde çalışarak okul masraflarına katkıda bulunacak İyi bir eğitimin ardından Anadolunun ücra yerlerinde gönüllü vazifeye talip idealist bir doktor olacaktı.Ama olmadı Sevda'yı bütün hayallerinden ve gelecekle ilgili büyük ideallerinden gafil bir ölüm ayırdı. |
|
Mısırcı
(Cafer ŞAHİN) 29 Ağustos 2018 |
Beklenmedik |
| |
Temmuzun haşin sıcağı altında Hürriyet Parkına doğru tırmanırken gözüme gene o enteresan yazı ilişti.
“1969’DAN BERİ BABADAN OĞULA…..” |
|
Vakıflar Öğrenci Yurdu
(Cafer ŞAHİN) 12 Eylül 2013 |
İronik |
| |
Vakıflar Öğrenci Yurdu.... Duygusallıktan en eski battaniyenin ve yastık yüzünün verilmesine bile aldırmamak... |
|
(Malatya / Hekimhan / Kurşunlu) Zahmedin (Güçlü) Köyü İlkokulu
(Cafer ŞAHİN) 20 Ekim 2017 |
Anı |
| |
Bakmayın şimdi kapısındaki hoyrat kilidiyle mazinin iğreti dehlizinde atıl durum hüznüne gark olduğuna... Halbuki bir zamanlar nice güzelliklerin, unutulmaz anıların, şen şakrak anların odağıydı Hekimhan / Kurşunlu/ Güçlü Köyü İlkokulu... |
|
Babamın Radyosu
(Cafer ŞAHİN) 5 Kasım 2022 |
Anı |
| |
Köyümüzde ilk radyoyu Rahmetli Babam satın almıştı.. Sonra çoğu zaten arkadaşlarım olan köyümüzün çocukları nefes nefese etrafımı kuşatarak “ Baksana, senin baban köye küçük ve acayip bir sandık getirdi, düğmelerine basınca içindeki insanlar hem konuşuyor hem türkü söylüyorlar vallahi, inanmıyorsan git de bak..” |
|
|
BEN
Ben tatmin olmayan nefs, hiçbir netice ile,
Ben her şeyi dürten asa, ebediyeti bile…
|
|