Materyalist bir dünyada yaşıyoruz, ve ben de materyalist bir kızım -Madonna |
|
||||||||||
|
Dağlar, ovalar yeşile boyanmış Koyunlar otluyor, diz boyu otlar içinde Kimi kuzular meleyor meme diye Kimi kuzular uzanmış çimenler üstüne Baharı yaşıyorlar gönüllerince Güz yağmurları doyurmuş toprak anayı Kelebekler arılar uçuşuyorlar Renk renk kır çiçeklerinin üstünde Delikanlı toplamış kır çiçeklerinin En renklilerini, en güzel kokanlarını Belli ki bir sevdiği var Sunarken çiçekleri sevdiği kıza Sen bu çiçeklerden daha da güzelsin diyecek Bahar coşturur tüm canlıları Çiçekler sevgilere sembol olurlar *** Bir zamanlar ben de baharı yaşıyordum Yüreğim sevgi dolu, aşk dolu Ne aşk kalmış yüreğimde Ne uğruna ölünecek bir sevgili *** Şimdi yüreğimde bambaşka sevgiler Eş sevgisi, çocuk sevgisi Bir de torun sevgisi eklenince bu sevgilere Kazmış olsa da Mezarcı Mahmut Son durağın bir metrelik çukurunu Torunlarım çimdiklerken yanaklarımı Çekiştirirlerken bir tutam kalmış saçlarımı Yaşamak yine güzelliklerle dolu Özcan NEVRES
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Özcan Nevres, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |