Bir ülke bağımsız olmadan, bağımsızlık da erdem olmadan ayakta duramaz. -Rousseau |
|
||||||||||
|
Başımı koyduğum yastığa Üzerime sinmiş bu nem Her şeyde seni hatırlatmakta... Kavuşmayı özlerdim, sen bana gel deyince Gelince başka bir gurbete düşer yüreğim Sana yabancı kalır üzülürdüm... Ellerin bende oysa neden bu sızlayış Yanımdayken neden bu yalnızlık... Esmer bir gündü seni bana getiren Kabul et bu başka, sureti değişmiş benliğin Değişmiş dokunuşlarındaki zarafetin Kabul et beni önemsemedin.. Seni seviyorum deme sakın Aşığım da deme İstemiyorum! Senin için çırpınan kalbim Yolları nasıl geçtim... Nasıl dakikaları bekledim Bilsen.. Çok özlemişim Anladım... Yanındayım gurbet gibi Dokunuşların, öpüşlerin Rüya gibi... Sonbaharı getirdim sana Titriyor bedenim, üşüyorum... Kavrulurken aşktan bu sonsuzlukta Uyanmak hiç istemiyorum... Kavuşmak, Yaşamak, Yanında olmak ne güzel işte.. Hep bende kalsan Hiç gitmesen yanımdan Yüreğim hep pır pır olsa Kollarım hep boynunda Yüreğim hep seninle nefes alsa! Biliyorum her masalın sonu var Olsun Kandırmak belki kendimi Polyanna gibi Gözlerini alma benden ne olur Yüreğimi elinden bırakma Doymadım henüz sana... Zaman geçmiş kimin umurunda Ömür bitiyor Gün geçiyormuş banane... Bitiyorum işte Giderken senden... Hava şimdi soğuk, kalbim hüzün Oyuncağı alınan bir çocuk... Seni şimdiden özledim Bitiremiyorum işte Kıyamıyorum ki sana Her son bir başlangıç gibi Şarkılarım hiç bitmesin Çalsın bu baharda istiyorum... Tutukluyum ben sana Gözlerin yüreğime kelepçe... Kavuşmalar başka baharlara kalsa da Seni özlüyorum.... MAVİ HAYALLER 03/Ekim/2011
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © H.Deniz Hatipoğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |