Özgürlük sevdası insanın başkalarına duyduğu sevgidir; güç sevdası insanın kendine duyduğu sevgidir. -Hazlitt |
|
||||||||||
|
Sebepsiz gülüşlerindeyim bugün Doymadım sana sevgilim Kıymetlimsin sen benim Gözlerim uzaklara dalınca şaşırma ne olur Ben seninle uçsuz diyarlardayım aslında Sevmelerin en güzel sokağında Bitmesin günlerimiz Haftalar bitmesin.. Ellerimi aldın ya avuçlarına İşte mutluluğumdun o an Kahve tadını aldım dudaklarından Utanarak ta olsa.. Canımsın sevgilim Sensiz ne tadım ne tuzum var bilirsin Huzuruna gelince çarpar ya yüreğim Tenimde can, kıymetlisin be yüreğim.. Her bakışını hürmet saydım Melankolik düşünceleri attım.. Kıymetlidir benim kıymetlim Sana nasıl değer veririm Yüzüme değince nefesin Çocuksu düşlerle eğlenirim.. Tarihte yaşarız Piramit olur köşklerimiz Sarayda raks eder yüreklerimiz Kumdan kaleler evlerimiz Gökyüzünde dans eder ya kelebeklerimiz Bir nefes daha al yanımda sevgilim Her alışında ben olayım Kıymetlensin o an yaşadıklarımız Lavanta tadında aşk olsun.. .... 5mart2011
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © H.Deniz Hatipoğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |