Bir klasik herkesin okumuş olmayı istediği ancak kimsenin okumayı istemediği eserdir. -Mark Twain |
|
||||||||||
|
Demokrasi Şiddet Gezi parkı Orantısız öfke Güç kullanma Kızılca kıyamet Nöbetten sıyıranlar Zirvede yoğunluk Yandı bizim keten helva Düşündükçe mazi içimde bir dert Bedava gitmişiz bedava Nasıl gidiyor trafik sorsam Asayiş berkemal oh ne âlâ İki sekiz, bir on dokuz, üç yirmi, bir otuz Sorumluluk taşımalı münafık Bir fazla aykırılık bağdaşır Korsanlık, ihanet, mor çatı Bu gemi daha çok yük taşır Kamaralı üst katı Tanrı uludur, Tanrı uludur Pardon Pardon çıkalı eşeklik arttı Sana demedim Ben sana diyorum Eski ezan için pardon dedim Onu koy, bunu da koy didim Ankara’nın yolları da Kaldıramıyom kolları Kapanın elinde Abdülhamit dulları Migren için elma Ronaldinho Beşiktaşta iş yapmaz Tomadan sonra some Rutin dalaşma, demode çapulcu Al hepinize gene sobe Kök aşısı, körpe fidan Kimler ne kıvırıyor Düsturlarla tan yeri ağarırken Yeni Türkiye, eski Türkiye Amrabat yerinden memnun Drogma’lar hediye Kim büyük Kim daha çok bölücü Ha gayret Dıştan, içten Şike iki artı bir Ersun Yanal gelmeli Terim sözlüğü kitaplıkta Zirvede yoğunluk Gel bakalım Kolombiya Çarşambanın gelişi Her berbere bir doktor Her vekile bir Allah kerim Hudutta geniş kanal, Vay benim başıma gelen.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Haydar Köprülüoğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |