..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Anlamak beðenmenin baþlangýcýdýr. -Spinoza
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Roman > Karakterler Üzerine > mehmet burak yüksel




12 Aðustos 2013
Ýlk Öpücük  
mehmet burak yüksel
Yavaþça odasýnýn camýný açarak bulutlara baktý.Sakince temiz havayý içine çekti. Ali hayatýnýn kontrolünü eline bu sabah almýþtý


:BJCH:
ÝLK ÖPÜCÜK

Tik tak, tik tak, klavyesinin tuþlarýna geliþi güzel amaçsýz ca basýyordu. “Artýk basma lan. Yeter.” Dermiþçesine bilgisayarýn dan gelen uyarý sesleri ile baþýný kaldýrýp ekranýna baktý. Önünde duran beþ bin TL deðerinde ki bilgisayarýn bile kendisine tahammül edemediðini düþünerek kaþlarýný kaldýrdý.
Daha on beþ yaþýnda olmasýna raðmen,tüm kilosu ve hantallýðý ile, sarkmaya baþlayan kol ve bacaklarýna baktý. Kilodu nu hafifçe indirerek cinsel organýna baktý. Göbeði yüzünden göremediði bu küçük uzvu nun varlýðýný ayna sayesinde hatýrlýyordu. Anne ve babasý oðullarýnýn hep sporcu olmasýný istese de Ali, bir alan da herhangi biriyle mücadele edecek kadar yürekli olduðuna inanmýyordu.
Bilgisayarýna oturarak Facebook u nu açtý. Kübra nýn resmine bakarak iç çekip “Ne kadar güzelsin” diyerek ekranýný kapattý. Birkaç defa yakalandýðý için, annesi odasýna girip, Kübra nýn resmini görünce yine mastürbasyon yapmaya çalýþtýðýný düþüne bilirdi. Böyle olduðunda annesi hiçbir þey olmamýþ gibi odadan çýkýyor ve saatlerce kendisi ile konuþmuyordu.
Ali ise bir türlü annesinin bu tutumunu anlayabilmiþ deðildi. Sonuçta yaþýtlarý bir birleriyle çýkarken, o yalnýzca evde bir köþede dersini çalýþýp , bilgisayarýyla oynaya biliyordu. Ýnternette girdiði siteler her ne derece ahlaksýz olursa olsun bu çirkinliði ile ona kalan dünya buydu.
Havanýn kararmasý ile bilgisayarýnýn baþýnda ne kadar zaman geçirdiðini anlayarak odasýndan dýþarý çýktý. Burnuna gelen güzel yemek kokularý ile merdivenlerden aþaðýya inerek salona giden Ali , anne ve babasý nýn yanýn da kendisine bakan iki yabancýyý görünce olduðu yerde heykel gibi durmaya baþladý. Ýnsanlarý sevmiyor, özellikle anne ve babasýnýn antika arkadaþlarýndan nefret ediyordu.
Bir an odasýna geri dönmeyi düþünse de “Gördüler artýk” diyerek salona girdi. Sahte bir tebessümle yüreðindeki utancý gizlemeye çalýþarak “Merhaba” deyip, önce adamýn sonra kadýnýn elini sýktý. Annesi seri bir þekilde “Oðlum bak. Nuriye ablan benim okuldan arkadaþým. Kendisi beden eðitimi hocasý” diyerek karþýsýnda oturan kýrk yaþlarýndaki yaþýna göre atletik fiziðe sahip kadýný iþaret etti.
Ali selam vermek için tekrar baþýný kadýna çevirmiþti ki, Nuriye haným ýn kendisine gözlerini dikerek bakmasýndan dolayý, korkarak önüne doðru bakmaya baþladý. Yemekte ,sohbet sýrasýnda hatta evden çýkarken dahi gözlerini dikerek yiyecekmiþ gibi bakan kadýn delikanlýyý o kadar korkuttu ki Nuriye haným ve kocasý evlerine dönerken Ali”Nihayet” diyerek iç geçirdi.
Ertesi akþam banyosunu yaparak odasýna geçen Ali , ailesinin evde olmamasýný fýrsat bilerek kendisini rahatça tatmin etmek için bilgisayarýndaki ayýp sitelerden birini açtý. Zilin çalmasý ile bornozunu giyerek kapýyý açtýðýnda ,karþýsýnda dün evlerine gelen Nuriye hanýmý görünce kaskatý kesildi. Kekeleyerek “annem evde” yok demeye çalýþýrken ,Nuriye haným ýn “Biliyorum” deyip eve girmesi ile ne yapacaðýný bilemedi.
Kapýyý kapayýp soyunmaya baþlayan kadýn, hoyratça Ali nin üstüne atlayýp delikanlýnýn yað ile lombur lombur sallanan göbeðine öpücükler kondurmaya baþladý. “Dur çýldýrdýnmý.” Ali yi yere yatýran azgýn kadýn “Dün den beri seni unutamýyorum” diyerek baðýrdý. Ne kadar korksa da hafifçe gülümseyen Ali, içinden “Manyakmý lan bu” diyerek þaþkýn þaþkýn aðzý ile göbeðinden, göremediði uzvuna doðru inen Nuriye hanýma baktý. O kadar adam varken kendisi gibi bir ezikle birlikte olmak istediði için kadýna “Sende hiç kafa yok” demek istese de, susup kaçýnýlmaz olandan zevk almak için gözlerini kapadý.
Genç adam sabah uyandýðýnda kendini olduðundan çok daha güçlü ve enerji dolu hissediyordu. Okula gitmek için pantolonunu giyerken dün gece yaþadýklarýný ve Nuriye hanýmýn onu ne kadar istediðini hatýrlayarak omuzlarýný dikleþtirdi.
Bunca zaman kendisini ezik olarak gören Ali “Meðer neymiþim be” diyerek en sendiði gömleðini giyip, babasýnýn parfümünü boynuna sýktý. Artýk ezik olmadýðýndan emindi. Dün baþýna gelenler bir eziðin baþýna asla gelmezdi. Okulda da daha farklý davranýyordu. Sürekli kýzlarla þakalaþýyor , derslerde daha fazla varlýk gösteriyordu.
Ali artýk potansiyelinin ve gücünün farkýna varmýþtý. Bir zaman lar kendisine acýmak için baktýðý aynalara gururla bakarak“Ben yenilmezim” diye haykýrýyordu. “Maden yenilmezim, bunu herkese kanýtlamalýyým” diyerek ,evlerine çok da uzak olmayan bir tenis kulübüne kaydýný yaptýrdý.
Anne ve babasý oðullarýnýn spora baþladýðýný öðrenince baþlangýçta þaþýrsa da , sevinç den havalara uçtular. Az yemek yiyor ,bilgisayarda oyun oynamaktan mümkün olduðunca kaçýp ,çok spor yapýyordu. En önemlisi sürekli baþarýlý olmasýnýn yanýnda zayýflamaya da baþlamýþtý.
Ýlk baþlarda biraz çekinse de Kübra ile konuþmaya bile karar vermiþ ,kýza karþý olan duygularýný anlatmýþ, olumlu cevap alamasa da ,yalnýzca bilgisayar da bakmakla yetindiði kýzla arkadaþ olmuþtu.
Tüm bu koþturmanýn içerisinde kýrklýk çýlgýn Nuriye hanýmý ihmal etmiyordu tabi ki. Kocasýnýn þehir dýþýna çýkmasýný fýrsat bilen Nuriye, her fýrsatta Ali yi evine alýyor ve genç çocuða daha önce hiç yaþamadýðý pek çok þey yaþatýyordu.
Anne ve babasý gün geçtikçe oðullarýnýn daha güçlü,cesur,giriþken ve yakýþýklý olmasýndan oldukça memnun kalmýþ gibi görünüyor,Ali ye daha fazla haftalýk verip daha anlayýþlý davranýyorlardý.En önemlisi de genç adam ilk defa babasý nýn kendisi ile gurur duyduðunu hissediyordu.
Ali yaklaþýk bir ay sonra eve gelen annesi nin hiç konuþmadýðýný ve oldukça dalgýn olduðunu gördü. Yemek masasýnda da kadýnýn aðzýný býçak açmýyor, sofraya gergin bir hava yayýlýyordu. Sessizlik aniden babasý nýn kelimeleri ile bozuldu.
“Bozma moralini.Nereden bilebilirdin ki” Kadýn adama bakarak elini alnýna götürüp “Olurmu biz arkadaþtýk. Þimdi benimde adým çýkacak” diyerek cevap verdi. Adam karýsýnýn omzuna elini koyarak “Ýyide kadýn hastaymýþ.Bu senin suçun deðil ki.” Diyerek karýsýný sakinleþtirmeye çalýþtý.
Ali, ailesinin konuþmalarýndan bir þey anlamadýðý için “Neler oluyor” diyerek sessizliðine son verdi. Aliye cevap verip vermemekte kararsýz kalan kadýn eþine de bakýp, oðluna cevap verdi “Nuriye teyzen de cinsel dürtü bozukluðu varmýþ” Ali sandalyesinde biraz gerileyerek “O ne ki” diye homurdandý.
Babasý araya girerek “Yani seks baðýmlýsýymýþ.” Deyip elini oðlunun omzuna attý. Nefesi kesilip elleri ve ayaklarýnýn ýsýndýðýný hisseden genç çocuk “Yani ne olmuþ” diyerek babasýna baktý. “Yanisi evlat .Kadýn okuldaki bütün erkek öðrencileri ve öðretmenler ile yatmýþ. Yattýðý çocuklar reþit deðilmiþ.Velilerden bir kaçý olayý öðrenip, polise gitmiþ.Kadýný hapse attýlar” Annesi sinirlenerek “Yattýðý erkek çocuklarýn hepsi utangaç ,ezik tiplermiþ.Demek ki þikayet edilmeyim diye ezikleri tercih etmiþ”
O gece Ali , öz güven üzerine kurduðu tüm imparatorluðunun baþýna yýkýldýðýný hissetti. Ezikti iþte. En önemlisi bu o kadar belli oluyordu ki ,bir kadýn onu arzuladýðý için deðil onu ifal etmek için onunla birlikte olmuþtu.
Ertesi sabah uyandýðýnda yataktan kalkmak bile istemiyor ,bilgisayarýna gömülüp tüm günü odasýnda geçirmek istiyordu. Telefonuna gelen mesaj sesi ile baþýný kaldýrdý. Mesaj atanýn Kübra olduðunu görünce hemen okumaya baþladý.
“Buluþalým mý” Yüzünde koca bir gülümseme yayýlan Ali ,aynada daha zayýf ve atletik olan bedenine baktý. Kilo dunu indirip pipisine baktýðýnda artýk bu uzvunu görebildiðini fark etti. Evet öz güveni seks hastasý bir kadýnýn kendisi ile birlikte olmasý sayesinde güçlenmiþti.
Ancak deðiþmeyi baþaran ve bu hale gelen Ali nin kendine olan inancýydý. O gece yaþadýðý olay onun sinik ruhunda yüceliði keþfetmesini saðlamýþtý. Ne Nuriye ne de Kübra ya da baþka hiç kimse onun gücünün kaynaðý deðildi.
Tüm baþarý onun eseriydi. Yüreðinden bir volkan gibi çýkan coþkunun eseri.
Yavaþça odasýnýn camýný açarak bulutlara baktý.Sakince temiz havayý içine çekti. Ali hayatýnýn kontrolünü eline bu sabah almýþtý.


MEHMET BURAK YÜKSEL



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn roman ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Ýstila

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Adý Ayrýlýk [Öykü]
Kör Talih [Öykü]
Karanlýk Köle [Öykü]
Atletik Vücutlu Sarýþýn Bayan [Öykü]
Avelon Krallýðý : Son Savaþ (Bölüm 4) [Öykü]
... Ölüm... [Öykü]
Dolunay [Öykü]
Ýhanet [Öykü]
... Ayna... [Öykü]
Karanlýkta Yalnýzým [Öykü]


mehmet burak yüksel kimdir?

fantastik roman türü yazarýyým ayrýca korku ve bilimkurgu romanlarýda yazarým

Etkilendiði Yazarlar:
adam fewer, ken grimwood,chuck hogan


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © mehmet burak yüksel, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.