Yaşam başlangıcı olmayan bir yolculuktur. -Victor Hugo |
|
||||||||||
|
Ben tekim,boğuşmalı kalabalıklarda. Ben kara bir kediyim,uğursuz. Ben bir serseriyim,sersefil. Ben nisanım,baharın coşkusu, Sonbaharın altın sarısı yaprağı, Ben döküldüm,toplandım, Ötelere süprüldüm,süprüldüğüm yerlerde Yine yeşerdim. Ben bir yüreğim,bir erkek, Ben cımbızla çektim kadınımı. Ben bir vahşetim,yüzüm kara,gözüm kara, Sözüm,eskimsi bir sirke. Ben gülerim. Ben okyanusum,denizden,su damlasına, Damladan ilk hale. Ben nasılım?,nasılsın diyecek kadar vefakar. Ben haylazım,çekip gitmesini bilen, Şimdi vur beni,vur öleyim. Ya da sar fikrine en coşkulu kalbine ey insan! Ey kadınım Ben senim,sen aşk,
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © erdal divriklioğlu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |