..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Düşgücü güzelliği, adaleti, mutluluğu yaratır. -Pascal
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Polisiye
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Yazar Kütüphaneleri

Şu Anda Ne Yazıyorsunuz?
İnternet ve Yazarlık
Yazarlık Kaynakları
Yazma Süreci
İlk Roman
Kitap Yayınlatmak
Yeni Bir Dünya Düşlemek
Niçin Yazıyorum?
Yazarlar Hakkında Her Şey
Ben Bir Yazarım!
Şu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm başlıklar  

Göğsümde Ateş Böceği Gibi Parlayacak
İsa Kantarcı
Şiir > Aşk ve Romantizm

Kızı Aldım Çırılçıplak tramvaydan bakıyor gökyüzü susamış çocuklar gibi ne güzel memelerdi onlar genç kızın sürüye sürüye götürdü bavulunu beyazdı memeleri bavulu çekince ezildi memeleri meme çatalı çıktı ortaya tramvaydan bakıyor gökyüzü kumraldı bir daha asla unutamam tramvaydan bakıyor gökyüzü susamış çocuklar gibi bir genç kızdı simsiyah giyinmişti s.ktiğim siyahını asla sevmedim tramvaydan bakıyor gökyüzü annemi

[DEVAMI]

Arama Motoru

• İzEdebiyat > Roman > Polisiye
 Sunum  (BARIŞ PEKİNCE)

Yaşanmışlıklar geçmiş zaman masalı değildir. Şimdi ve burada var oluşumuzla bizi yüzleştiren aynadır. Bize geçmişin hiç de geçmemiş olduğunu anlatır. Geçmemiş günler hep canlıdır.
 Bölüm 1 Kapının Ardı  (BARIŞ PEKİNCE)

‘’İnsan karmaşıktır, bazen kendi dehlizlerinde saklambaç oynar. Orada gördüğüne sığınmak ister, kim olduğunu ne olduğunu bilmeden. Bazen bir çocuk saflığında uzanır ona, bazen de umarsızca saldırır bilinmezliğine. Aslında bulduğu kendisidir, araması çırpınması ise var oluşunun sessiz çığlıkları.''
 Evet Sende Haklısın Jale / Bölüm 8  (erdal divriklioğlu)

“Aynen komiserim, aynen ben de öyle diyorum zaten aynen yani…” Adı Belgindi. Emniyet Müdürlüğünde göreve iş başladığı zamanlar, Belgin Doruk olarak fiskos edilse de. Türk Sineması’nın küçük hanımefendisi diye meşhur olan o güzel kadına benzerlik olarak yanından bile geçmiyordu. Kız kurusu sarışın huysuz bir kadındı Belgin. Ve herkes ona “Aynen Belgin..” lakabını takmıştı. “Yani iğrenç bir dosya komiserim, aynen, aynen anası ile konuşmaya geldik, neydi kadının ismi Kerime ha kerime aynen komiserim ben şimdi kapayım sizi daha sonra arayım. Saygılar Komiserim.”
 Hapishanedeki Kadın 2  (Dilek KIZIL)

Bir kadının kardeşi için intikam alırken yaptığı ilginç planlar ve yaşadığı olaylar anlatan bir yazıdır.
 Hapishanedeki Kadın  (Dilek KIZIL)

Bir kadının kardeşi için aldığı intikam,yaşadığı olaylar ve içine kapanık olması nedeni ile karmaşık duygularının bulunduğu sürükleyici, kimi zaman duygu veren kimi zaman meraka düşüren bir yazıdır.
 Agora^nın Çocukları - 2. Bölüm  (Bülent Efe)

Adamın adım sesleri kulaklarında yankılanırken içi ürpermişti. “Neden” diye geçirdi aklından, “Sadece küçük bir günah işledim Allahım. Bu dünyada sen böyle bir ceza verir miydin?”
 Bereli 25  (MUSTAFA ESER)

17/25 ARALIK
 Bereli 30  (MUSTAFA ESER)

17/25 ARALIK
 Bereli 21  (MUSTAFA ESER)

17/25 ARALIK
10 
 Bereli 33 Final  (MUSTAFA ESER)

17/25 ARALIK
11 
 Bereli 28  (MUSTAFA ESER)

17/25 ARAIK
12 
 Bereli 19  (MUSTAFA ESER)

17/25 ARALIK
13 
 Bereli 29  (MUSTAFA ESER)

17/25 ARALIK
14 
 Bereli 32  (MUSTAFA ESER)

17/25 ARALIK
15 
 Bereli 31  (MUSTAFA ESER)

17/25 ARALIK
16 
 Bereli 20  (MUSTAFA ESER)

17/25 ARALIK
17 
 Bereli 23  (MUSTAFA ESER)

17/25 ARALIK
18 
 Evet Sende Haklısın Jale / Bölüm 7  (erdal divriklioğlu)

Ağzından bir anda çıktı o cümle. “Zigo, ben lezbiyen olmak istiyorum!...” Önce boş gözlerle baktı Zigo. Sonrasında ağzında olan bütün birayı üzerine boşalttı. Kahkaha ile karışık cümle kurmaya çalıştı Zigo. “Kızımm sen iyi misin? Git birkaç bardak su iç ya da yüzünü yıka gel,lezbiyen olmak istiyormuş, Allah’ım ya deli bu kadın, hadi hadi git yıka yüzünü.” Çok ciddi bir bakışı vardı. Zigo, Jale’nin gözlerindeki bulutlanmanın geçmesini bekledi. Kararlı bakışı devam ediyordu. “Lezbiyen olmak istiyorum, Zigo…!”
19 
 Bereli 24  (MUSTAFA ESER)

17/25 ARALIK
20 
 Bereli 15  (MUSTAFA ESER)

17/25 ARALIK

1 2 3 4  Sonraki Sayfa

son eklenenler
Sunum
BARIŞ PEKİNCE
Roman > Polisiye
Bereli 33 Final
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 32
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 31
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 30
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 29
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 28
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 27
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 26
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 25
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 24
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 23
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 22
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 21
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 20
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 19
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 18
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 17
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye
Bereli 16
MUSTAFA ESER
Roman > Polisiye

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © , 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.