Mektubum sanırım fazla uzun oldu, çünkü daha kısa yazmak için yeterince vaktim yoktu. -Pascal |
|
||||||||||
|
“Koltuk,koltuk” diyerek ben yanarım, Akıl hocamı, rahmetle anarım, Gittiğim, gezdiğim her ülkedeki Özyönetim modeline kanarım. Gezdim, gördüm, biliyorum her şeyi, Düzenle birlikte yıksam her şeyi, Bir iktidarı geçirsem elime, Takkezâde siper olsa kelime. Olam onun ayağının türabı, Gösterse bana iktidar serabı, Huzurunda el pençe divan duram, İsterse kulu, isterse kurbanı da olam… Kalamaz Neşezâde iktidarda, Geleceğiz pek yakın bir zamanda, Vekillerden olacaktır kişiliğini aşan, Partimize nefes nefese koşan… 1979-İstanbul-Göztepe NOT: İsimleri zikredilen siyasetçilerin hepsi hakkın rahmetine kavuşmuştur. Onlar mizaha hoşgörü ile yaklaşan kişilerdi. Mekanları cennet olsun.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ömer Faruk Hüsmüllü, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |