Değişim dışında hiçbir şey sürekli değildir. -Heraklitos |
|
||||||||||
|
(Tırtıklama dediysek tabii ki hepsi değil.Biz de bir şeyler kattık....) Elimi daldırdım bala Doymadım bir türlü mala, Benim gibi abdala Mal verenin de avradını… Dibi derince bir kuyu, İçilir mi acep suyu? Belli midir,bilmem soyu? Diyenin de avradını… Bedava bulsam kefeni, Bir de atlastan dikeni, Peşine takıp itini, Gelenin de avradını…. Çok pahalı sattığımı, Nasıl kazık attığımı, Yan gelip de yattığımı, Çok görenin de avradını… Kazak Abdal der ,lâtife Almayın sözü hafife, Meclis dışından o herife, Sövmeyenin de avradını…
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ömer Faruk Hüsmüllü, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |