Edebiyat yaşamın öncüsüdür, onu öykünmez, ona istediği biçimi verir. -Oscar Wilde |
|
||||||||||
|
sabahın altısında daha zil çalmadan bir de kuş sesleri ile cır cır böcekleri hain ve alçak insanlara biriktirdiğim hıncımdan yine de vazgeçmedim oltamı attım sabah yakaladım hayatın ucundan... Öğlene doğru çektim güneşin ipini hemen seğirtti bulutun ardına beğenmesem de bir çok insanın tipini yine de laf etmedim arkalarından fal tuttum kendi şarkılarımdan... Öğlen yemek molası bir iki dost ile Allah'dan belanı mı istiyorsun güzellikler dile Gelmesin kötülükler yine de dile bu hayat ancak güzelleşir hem severek hem de sevile sevile... İkindiye çay ile bir ufak simit bitmez zaten yürekte ne coşku ne de umut bir de vatan sevgisi tepede en somut... Akşam dendi mi evli evine köylü köyüne kavgaya ne gerek herkesin gidelim hem suyuna hem de huyuna yeter ki dönmeyelim birileri gibi robota ve koyuna...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ahmet Zeytinci, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |