..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Paranýz varsa toprak alýn. Artýk üretmiyorlar. -Mark Twain
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Eleþtiri > Günlük Olaylar > Ahmet Sargýn




2 Mart 2021
Yozgat Sevdalýlarý Þairler Antolojisi - 2021  
Ahmet Sargýn
Yozgat Sevdalýlarý Þairler Antolojisine Katýlan Þairlere Teþekkür


:ACGH:
Yozgat Sevdalýlarý Þairler Antolojisi
Katýlýmcýlarýna Teþekkür !..

Yozgat Sevdalýlarý Þairler Antolojisi- 2021 eserini hazýrlamaya karar verip bu düþüncemizi sosyal medyada paylaþtýk. Þairlere: “Yozgat Sevdasýnda” buluþma çaðrýsý yaptýk. Bu çaðrýmýza 36 Yozgatlý dostumuzun yaný sýra, 35 de il dýþýndan olmak üzere toplam 71 þair- yazar arkadaþýmýz “Biz de varýz!” dediler. 71 Yozgat Sevdalýsý arkadaþýmýzýn katýlýmý ile 305 sayfalýk bir eser hazýrlanmýþ oldu.

Bize destek verip eserde yer alan dostlarýmýz:Yozgat doðumlu arkadaþlarýmýz: Ali Karaca(Ankara), Doðan Tufan( Almanya), Durak Turan Düz( Ankara), Ekrem Gürer, Emre Akdað (Yozgat), HakkýYurtlu (Ýl Dernekler Müdürü), Aþýk Ýdris Gümüþ, Ýdris Çetin, Ýsmail Koçak, Ýsmail Salman(Yozgat), Kadir Adil( Ýstanbul), Mehmet Emin Acer(Manisa), Kaþif Kani Ertürk(Sarýkaya), Leyla Çalýþkan(Akdaðmadeni), Murat Baha Erbil(Ýstanbul), Mehmet Rayman(Ýzmir), Mete Kapusuzoðlu(Ankara), Muammer Turhan(Yozgat), Muhterem Þahin (Ankara), Murat Duman(Ankara), Musa Yozgat( Almanya), Mustafa Kartal (Çayýralan), Muhsin Köktürk(Muðla), Nusret Özbay(Antalya), Osman Yüksel (Yozgat), Neþet Ýçöz (Yerköy), Öz Ali Yýlmaz(Balýkesir), Seyit Ahmet Polat (Ýstanbul), Özdemir Kýlýnç (Saraykent Tapu Müd.), Semiha Arasbora(Akdaðmadeni), Serap Demirtürk(Ankara), Songül Yurdagül(Yozgat), Þaban Kahraman(Ýzmir), Veysel Kars (Ankara), Yakup Tufan (Almanya), Yaþar Demir(Yerköy) ve Yavuz Katrancý( Bozkýrýnoðlu)-(Ankara)...

Yozgat dýþýndan katýlan þairlerimiz: Ahmet Akif Yýldýrým(Yurt dýþý), Ahmet Divriklioðlu(Zile), Aþýk Turan Yýldýrým (Bursa), Ayþe Paslanmaz( Nevþehir), Ayþe Ýzci Coþkuner (Antalya), Birsen Anacak (Bursa), Coþkun Arslan(Çorum), Eþref Azgýn Türkeri (Ýskenderun), Fatma Çetin Kabadayý (Kayser),Gündüz Aydýn(Salihli), Günver Kýrkmaz(Bursa), Halil Gülþen(Alaca), Hüseyin Tekinbaþ(Almanya), Ýbrahim Yaman (Ankara), Mahmut Özkoca (Hatay), Mehmet Böke (Þanlýurfa), Melahat Özçoban(Isparta), Musa Doðruer (Niðde), Muzaffer Bulut (Kayseri), Naciye Avcý (Ýstanbul), Sedat Günay (Salihli), Selma Türkyýlmaz (Kayseri), Seval Beyazgül (Hatay), Ozan Suzan Aydemir(Kars), Sezai Çiçek (Ýstanbul), Süreyya Kaya (Elazýð), Þaziye Çelikler (Bursa), Þerife Gündoðdu (Eskiþehir), Þükrü Çakýr (Kocaeli), Þükrü Öjsüz (Aydýn), Tarýk Torun( Ankara)...
“Yozgat Sevdalýlarý Þairler Antolojisi- 2021” Eserimize
destek verip katýlan bu arkadaþlarýmýza ayrý ayrý teþekkür ediyor þükranlarýmýzý sunuyoruz; Sað olsunlar, var olsunlar!...

Ayrýca aramýzdan ayrýlan ve Allah’ýn Rahmetine kavuþan, Yozgat dostu olduklarýna bizzat þahit olduðumuz: Merhum Hemþehrimiz: Yozgat Sevdalýsý “Yozgat’ýn Þah Kartalý” Memduh Þenol ve Yozgat dostu: Ýsmailoðlu Mustafa Yýlmaz aðabeyi de unutmamak adýna aramýzda yaþamalarýný istedik. Mekanlarý cennet, ruhlarý þad olsun!..

Eseri benim bizzat tek tek kontrol edip tanzim ediþimin yaný sýra; Eserin Sayfa Editörlüðünü yapan Halil Aydýn’a, Sayfa düzeni ile eseri yayýna hazýrlayan, dostumuz, arkadaþýmýz ve kültürel elçimiz Gündüz Aydýn Hocama ve “Ay Yayýnlarýna” Teþekkür ediyoruz.
..
Eserde: “Yozgat Sevdalýlarý Þairler Antolojisine” katýlan þairlerin fotoðraflarý, özgeçmiþleri, katýlýmcýlarýn þiirlerinin yaný sýra; Yozgat tarihi, turizmi -Yozgat Sürmeli türkülerinden örnekler ve Yozgat þiirleri de yer alýyor. Mart ayý ortalarýnda elimizde olmasýný beklediðimiz “ Antolojinin” ilimiz edebiyatýna hayýrlý olmasýný diliyor tekrar tekrar tüm katýlýmcýlara teþekkür ediyoruz. Hayýrlara vesile olmasý dileðimizle... Yeni eserlerde buluþuruz inþallah !..

Ahmet Sargýn- Yozgat Þairler ve Yazarlar Derneði Baþkaný



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn günlük olaylar kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Ýsmail Koçakla Vuslat Yolculuðu
Þairler Tarihi Konaklarý Þenlendirdi
Yozgat'ta Þiir Rüzgarý Esti
Artvin Þiir Þöleni Muhteþemdi
Yozgat Sarýkaya Þiir Etkinliði
Yozgat Aydýncýk Kazankaya Kanyon Festivali
2017 Yozgat Sürmeli Þiir Þöleni
Simurg Ateþini Antalya da Yaktýk
Yozgat Þairler ve Yazarlar Birliði Bayan Üye Kaydý
Yozgat Sevdasý Kitabýmýz Çýktý

Yazarýn eleþtiri ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Git ve Yavuz Katrancý - Bozkýrýnoðlu
Edebiyatýmýzýn Güçlü Kalemi Harika Ufuk
Yozgat Sorgunlu Ozan Yýldýz'a Vefa Gecesi Düzenlendi
Yerköy Yeni Mahalle Merkez Camii Ýnþaatý
Þair Yazar M. Nihat Malkoçla Röportaj
Hataya Serinyol Þiir Dinletisi
Sevil Mýýsrlýoglu - Güneþi Kurþunladýk

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Yozgat Agahefendi Ýlköðretimde Yazarlýk Dersi [Þiir]
Bir Selam Gönder [Þiir]
Yolun Açýk Olsun [Þiir]
Ýçim Yanýyor! [Þiir]
Seni Seviyorum [Þiir]
Kurtlar Sofrasý [Þiir]
Yaktýn da Gittin [Þiir]
Özledim Seni [Þiir]
Fatma Çetin Kabadayý Ýle Röportaj [Roman]
Yozgat Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda Kariyer Günleri [Deneme]


Ahmet Sargýn kimdir?

Emekli Öðretmen Yozgat Þairler Yazarlar Birlið Baþkaný

Etkilendiði Yazarlar:
Türk Yazarlarý


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Ahmet Sargýn, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.