Sanat hem bir coþma, hem bir yadsýma iþidir. -Camus |
![]() |
|
||||||||||
|
![]() Bu veda Ne etten ne de kemikten Ateþten. Kaporasýz gidiþlerin Enkazýndan yükselen O kül Seviþten.. Heyhat! Kimliksiz, nasipsiz Öylesine belirsiz. -Ne dinmez bir tufan bu- Sevgi içinde sevgisiz. Sahi neydin sen ? Sýðlýða sýðmayaným. Saklý puslu yaným. Dün beni sormuþsun Selam etti dediler Anýlarýmý deþtiler Duygularýmý çözdüler Söyle onlara dedim söyle Yok artýk o de. Meraktayým bulmalýyým demiþsin Unut sözünü Çünkü Aradýðýn hiçbir yerde bulamayacaksýn beni Korkma bir aþk uðruna ölecek kadar deli deðilim ki Bilmez misin sevmek deliliðin ta kendisi Ah tümlüðüm, eksik tümceciðim Sahi hangi hiçlik bir tümlüðe bu kadar sýðabilir? Hiçliðimdeki tümlüðümü bir tek sen Bir anda tümcelemedin mi ? Kaç nokta gider þimdi bu tümceye? Kaç sessizliðin sesi ses olur bu hüzün güftesine? Ünlemler aldý baþýný gitti Noktalar bir anda yitti Bu hüzne þimdi kaç nokta son verebilir? Kaç imlâda düzelir aþksýzlýðýn kara-kýzýl ritmi. Kaç vurguda alazým, kaç duyguda? Söylesene alaz öznem söylesene Kendine gelir mi bu kimliksiz sevda? Kaç lisanda anlatýlýr bu çözümsüzlük ? Ne git diyebiliyor kalbim Ne kal diyebiliyor beynim Bittikçe de gitmiþim Ne kadar da çok düðümlenmiþim…. Görüyor musun En güzel kýrýlgan benim Olmayan mevsimlerden Baharlar düþleyen. En güzel sevmeyen de benim Kalbimi ziyaret edemediðimden Teslim olduðum uçurumlardan Söyle ses verebilir misin? Gel desem Bana her þeyi unutturabilir misin? Anlasana bu hikâyede ölen benim Bakma sen þu geveze mýsralarýma Yazdýkça çoðalýyor tükeniþim Bak yýldýzlar tenime çarpýyor Gözümden tümsekler yükseliyor Fi zamanlara uzanýp aþký silmek istiyor Hayýr hayýr hayýr Gönül sevmek istiyor. Söyle asrýn düþümü bir vefasýzlýk mýsýn sen? Yoksa yüzümü gerçeklere gömdüðüm sevdasýzlýk mý? Söyle nesin sen ? Kalbimin saati de durdu Heyhat! Kolaysa tümüm ol En gizil gücüm ol Derdime sen çözüm ol Kurtar haydi kurtarabilirsen! Gönül halatlarým çözülmüþ biri bir yerde Bir tümlük bu sevda Hiçliðimin en derininde. Neyimin nefesinde Derdimin gölgesinde. Kalbimin müziði de sustu Heyhat! Kan damlýyor kalbimin öbeðinden Çalsýn þimdi en güzel veda þarkýlarý En güzelinden Biraz senli biraz benli..,, Çýkmalý vedalara gizlenen o en güzel duygular Vedalarýn baþladýðý yerde çoðalmalý Bittiði yerde baþlamalý Ve Vedalarýn bittiði yerde vedasýz/ca yaþanmalý. Sahi biz neden veda etmiþtik?
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
![]() | Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2023 | © GAYE DÝLEK GEZER, 2023
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |