İnsanın en iyi tarafı ürperebilmesidir. -Andre Gide |
|
||||||||||
|
Saçları kızıl köylü Perili yerlerin emiresi/delikeş Barut dillim,siyah beyaz resmini buldum Gamsız, lomboz bakışlarını aradım bulamadım Neden şairler mısranın anatomisini gizler? Bu yazılan bir şifre değil, iletidir aleni En azından; İkibin yirmi üç’de bunu böyle düşlüyorum Gördüğün gibi benden adam olmaz. Gözlerin olmasa…! Bir kılgı,bir hiç Bir yok,bir süreklilik şiiri Ben; Annem gibi sevmenden, nasıl vazgeçeyim ki? Şimdi ;İyiliğe mi,kötülüğe mi adandık biz? Şiir ;olana direnen malurta/Filloz Günün zevkine değil… Trenler seni seslenmiyorsa; kork artık En azından; İkibin yirmi üç’de bunu böyle düşünüyorum Bildiğin gibi ben hüzünbazım. Ellerin olmasa…! Kemirsinler diye kurda kuşa dağıttım hayallerimi Sana verecek bir şeyim yok, yüreğimden başka… Bilmem kimle,Bilmem kimin arasına; Ayrılık girmiş,hüzün girmiş,tarih girmiş,mazi girmiş Kırgınlık girmiş,kızgınlık girmiş,ölüm girmiş.. falan… bilmem. Mayısın güzelliği sendendir Ağustos çıkmazı senden. En azından; İkibin yirmi üç’de bunu böyle biliyorum Tamda düşündüğün gibi ben benim. Nazende gölgen olmasa…! Ben olmayan herşey yarım Ben olan herşey ziyandır/Palizem ‘’Kırdığınız herşeyin efendisi sizsiniz’’ Dedim ya; En azından;İkibin yirmi üç’de bunu böyle istiyorum… Böyle bilmek, böyle inanmak,böylece kalmak. Dur gitme, daha sırtına şiirler yazacağım. Ateşli bir sabırdır; ikiyi bir eden, Seni Seviyorum. Dudakların olmasa….! Servet ALKAN 22.05.2023/Malatya
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Servet Alkan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |