Dünya hiçbir padiþaha kalmadý, sana da kalmayacaktýr. -Nizamî |
|
||||||||||
|
Söylediklerimi… Çocukca,Masumca,tutkuca… Uzun akþamlar ,sevmeyi öðreten akþamlar Zeyrek…. Öksüz kirazlarýn derde çare/birde tor-pah demez mi? Bak helee bak, aðza bak…! Böðürtlen ve sandal aðacý Söðütlerin eteðinde Aþkca,Yolca,canca… Gülpembe resimler,yolcu bekleyen istasyonlar Safderun… Napolyon kirazý; duasýný sehere býrakan /Birde ne var ne yoh demez mi? Bak helee bak, burna bak…! Mandalina diþlerinin izini taþýr Alnýmdaki kýzýllýk dudaðýnýn Varca,Sonsuzca,ruhça… Ey teselli bakýþlým,çilli hazzým Fefkalbeþer… Türk kirazý,lambalarýn sarýþýn gölgesi/birde sarý hayva demez mi? Bak helee bak, gözlere bak…! Ellerini söylemiyorum bile Altýn sarýsý hayal/ zümrüt yeþili göllerini Varmýsýn benimle ölümü yenmeye Fýrtýnaya tutulmuþ beyit,Gül ikindim Efsunkar… Çerkez kirazý,aþký emziren kadýn/birde yeþil yar-pah demez mi? Bak helee bak, yüreðe bak…! ‘’Sesinin tarih ötesi ezgileri Lirlediðini söylemedim bile.Bak hele bak..’’ Servet ALKAN 15.06.2022/Malatya
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2024 | © Servet Alkan, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |