"Kirazlar ve dutlarýn tadýný çocuklar ve serçelerden sor." -Goethe |
|
||||||||||
|
Yol boyu uzattým ellerimi Yazýlarýmý tek tek yaþadým Gözlerim doldu Hýçkýrýksýz aðladým Canýmý acýtýyor þiirlerim Canýmý yakýyor yazýlarým Kim bu þiirlerin sahibi Kim yazdýrýyor canýna yandýðýmýn satýrlarýný Neden býrakmýyor yakamý Neden çektirmiyor kalemden elimi Neden sýradan biri olamýyorum Bir karýncayý ezerim diye Baþýmý yerden kaldýramýyorum, neden? Neden toprak konuþuyor benimle Neden rüzgar sürekli yüreðimde Sürüklüyor geçmiþten, geleceðe Canýmý acýtýyor duygular Kimi sevdim ki haberim olmadan Kime tutundum delicesine Kime oldum pervane Kimin oldum ki; yediðimi içtiðimi unutup Her þiirle yeniden Ona doðuyorum.
ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.
|
|
| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk | Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim
Yapým, 2024 | © Hülya Kýrklaroðlu, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr. Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz. |