Hala çevrende bulabileceğin güzellikleri bir düşün ve mutlu ol. -Anne Frank |
|
||||||||||
|
Her günümüz doludur Ah o keşke ,keşkelerle Öyle de olsa böyle de Hemen içimizi çekerek Demez miyiz ? Derinden derine Ah keşke ! Ah keşke ! Sıkılınca söylanmez miyiz ? Kendi kendimize İşte şimdi çıksam Dağların başına Bağırsam avazım çıkasıya Sesimi karıştırsam Karşı yakadan gelen yankıya Dağlar oynasa çatır çatır Yerinden kopasıya ah keşke ! Demez miyiz ? Bazen özenince Ah keşke ! Ah keşke ! Kuş olup uçsam havalarda O zaman ne gam ne kasvet Kalırdı yüreğimde Ah kuşlar gibi özgür Olabilseydim ah keşke! Bazen de demez miyiz ? Ah keşke ! Bir ırmak olsam Dökülerek karışırdım Denizin mavi sularına Arkadaş olurdum martılara Ah keşke ! Bir tufan olsaydım Denizi alabora ederdim Bir anda ah keşke Bazen de pişman olmaz mıyız? Demez miyiz? Ah keşke! Keşke! Dopmasaydım bu yaşama Demez miyiz? Ölüm neyse ama Keşke! Bu ayrılıklar olmasa Hep demez miyiz? Keşkelerle yaşayacaksak Neden neden geliyoruz? Bu acımasız dünyaya!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Aysel Denizeri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |