Yedi iklim dört köşeyi dolandım / Meğer dünya her tarafta bir imiş. -Dadaloğlu |
|
||||||||||
|
sana kıyamam ya yalandır bu her sevişmede dudağıma yapıştırırım dişim sayısı tenini sonra gül satan tezgah kurulur dudağımda kilo gülüş, metre pembe yada metre pembe, kilo gülüş satarım gelgeç herkese bedava senden alıp sattıklarımı kazancıma kattım sanma biliyorsun sen benim fakir fukara yanımsın istedikçe bitmez istedikçe gitmez istedikçe doymaz yanım gün yirmi dört saat bağdaş kurdum taşlığına sana kıyamam ya gene de bile bile yaparım bu işi çünkü senden alıp sattıklarımla yenilenirsin öteki gün öteki gece sabaha asma suratını 'pazar bulamadım' diye ben senin abonman satıcınım...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Tayyibe Atay, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |