Fırtınalar insanın denizi sevmesine engel olamaz. -Maurois |
|
||||||||||
|
Tam da kendime göre bir bölüm seçmişim Benim hayatım da dipsiz bir kuyu En küçük komşuluklarım da bile tanımsızım Sorunlarım hayat grafiğinde sonsuza yaklaşırken Çözümlerim sıfıra yaklaşıyor Bir yerlerde teğet olmalıyım mutluluğa diye düşünüyorum Hep azalan olmamalı grafiğim Mutlaka önemli bir yılda büküm noktası olmalı Yerel maksimum ve minimumları Sürekliliğim dolayısıyla durmadan yaşarken Aynı yerlerde sonsuz salınımlar yapmamalıyım Artan olmalı benim grafiğim Mutlak maksimumum olmamalı Sonsuza dek artmalıyım Grafiğim artı sonsuza yaklaşırken Mutluluğumun neye yaklaştığı Hiç bir matematikçi tarafından bulunamamalı Yaşadıkça öğrenmeli Öğrendikçe yaşamalıyım Çünkü hayatı da bölümü gibi dipsiz bir kuyu olan bir matematikçiyim ben...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Burcu, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |