Öküzün rengini dışında, insanın rengini içinde ara. -Mevlânâ |
|
||||||||||
|
Aradım seni. Geçen gün ulaşmayacağını bile bile mesaj gönderdiğim gibi. İletilemeyeceğini biliyordum mesajımın. İletilemedi de:)) Rapor geldi birkaç gün sonra. Ne yazık! Halbuki ne çok isterdim “bu da geçecek, biliyorsun değil mi?” diyen sesini duymayı. Aradım seni canımcım. Aradım seni. Telefonumdaki tüm kayıtlı numaralarını silmek geldi içimden. Aradığımda bir dost kuytusuydun sen. Tüm numaralarını silmeli. Elim varmıyor ki. Biliyorum, en ulaşılmaz yerdesin. Artık hiç olmayacaksın dostum. Artık “bu da geçecek, biliyorsun değil mi?” diyemeyeceksin bana. Bir bilinmeyendesin. Ulaşılmazlardasın. Ulaşılmayansın. Seni henüz özlemiş değilim, yanlış anlama beni. Ne zaman özlerim bilmiyorum. Hâlâ varlığını yanımda hissediyorum ve özlemiyorum seni. Biliyorum, bu satırları da okuyamayacaksın. Belki rüzgara karışırda sana ulaşır canımcım. Aradım seni. Ulaşılmazlarda olduğunu bile bile aradım seni. Ulaşılır olsaydın keşke. Keşke yine dost kuytuna sığınabileceğimi bilseydim. Bana yine akıl verebilseydin tüm olgunluğunla ve ciddiyetinle. Daha çok zamanlarımız olsaydı keşke dertleşmek için. Keşke biraz daha çok gülebilseydik yaşamın bize yaptıklarına. Keşke dostluğun yine benimle olabilseydi. Keşke şu iç çekmeler olmasaydı. Acı olmasaydı keşke. Keşke… Keşke keşke kelimesini bilmese, öğrenmeseydik. Aradım seni canımcım. Ulaşılmazlarda olduğunu bile bile aradım. Hepte arayacağım. Arayacağım seni yaşamımda. Aradım seni canımcım...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Serpil Başol, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |