"İnsan - işte tüm sır burada. Bu sır üzerinde çalışıyorum, çünkü kendim de insan olmak istiyorum." -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
Berbat bir gün daha başladı işte.Her zamanki yollardayım.Üstüme başıma özensizimDuraklarda kuru kalabalık.Saçlarga iğrenç bir jöle.Derken karışıyorum aralarına.Otobüste elleyen elleyene,Oh Oh.Bir hışımla medeniyet denilen karanlığa düşüyorum.Öğlene doğru güneş iyice yükselmiş,kuşlar gene ötüyor,gene kelebekler,gene yaşil ağaçlar.Börtü böcek işte.Herkesten gelen sahte bir koku kesiyor burnumu nefes bile alamıyorum.Fileli çorap gene moda.Ayaklarımı sürüye sürüye geçiyorum köprüyü.Aklım aşağıda kaldı.İçden bir beddua.Şu ’’x’’ ler le ’’Y’’ ler bir birinin götürse de getirmese.Başka başka bir şey olmalı yaşamak,bukadar keyifsiz olamalı.Hak ettiğim bu olmamalı.Ben ne yaptım ulan allaha bir gün yüzü göstermiyor bana.Bütün eşyalarımı yakmalıyım,eskiye dair ne varsa çöpe atmalıyım.Tanıdığım herkesi vurup öldürmeliyim.Kan kokmalı odam.Odam bok kokmalı.İçmeliyim kana kana duvarları tırmalayana kadar.Tüm, giyisilerimi yakmak, yada yakmamak mesele falan yok! Yolda gördüğüm,bütün kızlarla çıkmak istiyorum.Lüküs bir lokantada, yüzlerine kusmak istiyorum hepsinin,höööööööö... Dudaklarına yaıpşıp dilini koparanakadar öpmek istiyorum.Kimse sevmemeli kimseyi.Sevgililer saçma saçma bakmamalı bir birinin yüzüne.Herkesin gözü şaşı olmalı yada.Çıplak çıkmalı sokağa.Sokan sokana,Ha Ha Ha...Neden hiç kadın bir mezarlık bekçisi yok.?Öyle biri varsa bulmalıyım onu.Neden hayat çözmemiz gereken saçma problemlerle dolu?Bu ay kira parasını ödemek yerine,ev sahibimi öldürsem,kira parsını bir taksiciye varip adamı bir nehire döksem taksiciyle birlikte. Sonra bir tepeden vicudumu özgürlüğe bıraksam.Ruhumu bedenimden kurtarsam.Alevlerin içinde kor olsam!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © uFuK, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |