"Usun ve deneyimin aksaçlılarınki gibi, ama yüreğin masum çocuklarınki gibi olsun." -Schiller |
|
||||||||||
|
Ne büyük ızdırapmış,kuş sesleri olmadan uyanmak.güneş dışarıda parıldıyor ama odam karanlık.Yoksa ben miyim bu kara gölgenin nedeni, alıp götürüyor hüzün bedenimi.bilmiyorum neydi bu sabah kokan yürağimde.benden içimden.sanki sanki sen yok muşsun gibi,sanki susuz kalmış gibi,sanki yıllardır bekliyor gibi.Evimin tüm odaları boşaltılmış gibi,Eşyalar alınmış,çıplak kalmış. Bedenim orta yerde,çıplak kalmış.bedenim orta yerde,saçma sapan hayallerle.Biliyorum bu sabah yüreğimden koptuğunu,yanımda olmayışından belli,elimi tutmayışından,yatağımdaki soğukluktan.bu koca ıssızlıktan.Başkasınınmısın şimdi.Denizi kıskandıran gözlerin,başka gözleremi bakıyor.Bülbülü susturan sesinde başka adlar mı yankılanıyor.,O sesin başka yerde mi yankılanıyor.Biliyorum bir yerlerde hata yaptığımı,biliyorum ateşe sarılmanın yakacağını.Ama seviyorum işte.Yıllardır sevmemişgibi.hiç bırakmamış,hiç ayrılmamış,yeni buluşmuş gibi.seviyorum seni,balığın denizi sevdiğikadar,seviyorum seni bir serçenin uçmayı sevdiği kadar..seviyorum seni benim seni sevdiğim gibi.İşte ,işte soylüyorum seni seviyorum.Yüreğimde kopan fırınaları izle.iz bıraktın bu eylülde..Ateşe verdin evi.gül bahçelerimi kokla,sev beni seni sevdiğim gibi.yak beni ateş gibi.aydınlat gecemi ay gibi. - Yalan söylüyorsun bile bile. Bu söylediklarin,senin sözlerin değil. Bu aşk la bakan gözler sana ait değil. - Sana aşk’ı vaad eden benim,yalan söyleyen se sen.Kıvranıyorum ellerinde.Mahçubum işte,utanıyorum,bakmaya bile gözlerine. - Yalnız vaad’ler sürdürmez bir aşk’ı,gayret gerekir, emek gerekir.Yok artık içime işleyen o bakışların,bedenimi ısıtan o dokunuşların.Solmuş içindeki güller,Mezarlığa dümnüş bahçelerin.Ve her mezarda beni gömmüşşün derinlere,Derinlerine. - O zaman sende beni öldür.Sende beni.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © uFuK, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |