Sevginin bulunmadığı yerde us da arama. -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
Mum alevini çeken bir yalnızlık, Bomboş kağıda ağlayan kelimelerle, Yokluğuna binlerce umarsızlık, Mektubun gelecek bana, Beklenen saatte, Hep o şarkı söylenecek, Tadı kalacak bana, Uzaklardan, Sabırsızlık, Ne var ne yok, Anımsatacaksın biliyorum, Dokunduğunda açan açelya, Noktasız bir virgül gibi, Kamçılanacak suskunluğa, Soğuyacak tenimdeki sıcaklık, Acı kalacak gidilen yerde, Siyah beyaz fotoğraflarda gülen yüzün, Ağlayan cümlelerle, Tomurcuklanacak hüzün, İncinen kısmından bir aşk olacak, Birbirini kovalayan her sözün, Mektubun gelecek, Biliyorum, Dışarıda yağmur yağacak, Düşecek yüreğime hasretin, Beklenen saatte, Hiçbir zamana boyun eğmeden, Yokluğa bile, Böyle kolay düşmeden, Olmayacak sensizlik, Bir alev gibi saracak ruhunu, Ruhumdan ayaklanan sevdalar, Yine ben bekleyeceğim, Ben özleyeceğim seni, Asla haberin olmayacak, Saçlarını tarayacaksın aynada, Yıldızlar sayacaksın, Yazacaksın bana suskun gecelerde, Yorulmadan, Durmaksızın, Ve biliyorum, Susacaksın, Bir ben kalacağım içimde, Senden bir aydınlık, Kanayan dudaklarımda, Sensiz bir yalnızlık, Seni yaşamanın tadında, Hayata karşılık...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Birkan ASKAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |