Sanatçı, toplumda uzun çalışma ve çabalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. -Atatürk |
|
||||||||||
|
Gözler vardır dayanılmayan, bilir misin? Yaşlar vardır anlaşılmayan, bilir misin? Dağlar vardır sadece hayallerde kalan, bilir misin? İşte sen o dağsın be güzelim, yalan olan. Sev beni diye yalvaran benden, neden kaçsan? Anlamamki… Bulunmayan-Aşk-Yalan! Gözler yalan, dağlar yalan, yaşlar yalan. Ben seni arar oldum, bulamam. Gözler ağlar. Yanar yanar sönerim, söndürme beni, küller yanmaz birdaha güzelim. Sana sırılsıklam aşık olsam, neye yarar. Taş olmuş kalbin, düşüp kafa yaran. Gözlerin denizdi, şimdi yaşlar. Dudakların kirazdı şimdi kurudu, yaprakları bile açmaz oldu. Sade yanınca ısıtan. Saçların sevdirirdi kendini. Şimdi oldu beni yakan. Yandı gönlüm, aşkım yalan, gözler yalan, aşklar yalan. Hayaller kurdururdu aşkın bana, şimdi sade yalan. Hayallerim suya düştü, dalgalar yedi bitirdi, hiç gözünün yaşına bakmadan. Ne ben kaldım geriye, ne sen. Şimdi denizin dibinde aşkımız, hani ebedi olan. Sade yalan, herşey yalan. Utku Koçak
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Utku Kocak, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |