Bir gün karşıma biri çıkacak ve bana: "Herşey olması gerektiği gibi olmaktadır, efendim" diyecektir. -A. Ağaoğlu, Yazsonu |
|
||||||||||
|
Kapandığı gibi açılsaydı tüm kapılar, Sonsuza giden bir tünel olurdu hayatım. Hiçbir gidişin ehemmiyetinin kalmadığı, Hiçbir kavuşmanın bir öncekinden daha mutlu etmediği bir boyutta Duruverirdim. Ne güzel ne acıklı olurdu kim bilir. Ben bilmiyorum tek bildiğim bu.. Sonsuz arayışımın nerede biteceğini, Beklenmeyen buluşmanın ne zaman geleceğini, Ne olup kime gittiğimi….. Daha ne kadar küçük parçalara bölünecek ruhum, Daha ne kadar taş kesilecek tenim. Daha ne kadar sen göreceğim sıfır kilometre yüzlerde Daha ne kadar Bilmiyorum…….
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © jade, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |