Sanat hem bir coşma, hem bir yadsıma işidir. -Camus |
|
||||||||||
|
Rüyalarımı hatırlamak canımı acıtıyor sabahları... Her sabah yenden fark ediyorum yalnızlığı... Ve yeniden yitip gidiyorum bu acı veren yalnızlığımda... Yalnızlık sensizlikle eşit ruhumda... Senden başka kimsenin dolduramayacağı bu boşlukta, debeleniyorum tek başıma... Mutluluğu hayal etmek bile zor şimdi... Sana kavuşmak kadar zor... Ve belki de sensizliğe teslim olmak kadar kolay... Ben hayatımı sana yükseltgedim; seni de mutluluğa... Her boşlukta seni görüyorum şimdi, her yüzde, her duvarda, her resimde... Ulaşılması hedeflenen tek hayal gibi.. Bir hayat gibi.. Ve sadece seni soluyorum her nefeste... Her atışında yüreğimde... İsmin dudaklarımın ucunda her hece de... , Bir ayrılık şarkısı şimdi bu söylediğim... Belki de "nefret" benim tek hissettiğim...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Deniz Şahin, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |