Benim yaradılışımda fevkalade olan birşey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Atatürk |
|
||||||||||
|
Bir gün “yazar mı olacaksın”, dedi annem: —evet anne! Bu bir hata olsa da… Önce bir ben düşünmeliyim ve sonraları; Uykusuz gecelerimin hesabını sormalıyım kendime Küçük hayallerimi büyütmeliyim ne de olsa, Her şey gibi onlarda terk edecek bir gün beni… (beyaz gülleri kanatacağım birde) Kendimden uzaklaşıp kendimi arayacağım (tabi kendini kaybeden bir daha bulursa kendini) Öyle benim canım annem! Yazar olacağım… Ama sen yine de hiç kimselere söyleme, İnanmazlar çünkü bilmezler neleri kaybettiğimi (şimdi yazıyorum kırmızı gülleri de kanatarak) Kendimden çok uzaklaştım ama ileride bir gölge var (galiba biraz ben gibi yoksa bu kadar başı önde duramazdı) Sen haklıydın anne! Bu bir hataydı! Yazar olamadım çünkü bulamıyorum kendimi… (aslında ben hep kendimi bulamadığım için yazıyordum) Emre onbey
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © emre_onbey, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |