Bir dost nedir? Öteki ben. -Zenon |
|
||||||||||
|
Gözlerindeki barajlar taşıyordu gamzelerine Kelimelerin zorla yan yana geldiği Hani bir cümle vardı ya;boşver,neyse... Akıyordu yüzün gözyaşlarınla Mendilindeki setler engellemiyordu taşkınları Boğazda kavgaya tutuşuyordu heceler Hani bir cümle vardı ya;boşver,neyse... Sen de susup gidiyorsan bir gemiyle Uzaktan uzağa yaşanamazdı sevdalar Beklemek çok zor bıraktığın yerde Harflerin bittiği bir cümle vardı ya;boşver,neyse... Sesin yetişemeden kulaklarıma Dağılıyordu havanın o zırhlı boşluğunda Posta güvercinleri grevde,gökyüzü lokavtta Bitmiş cümleler vardı ya;boşver,neyse... Sustum artık rest çekmiş alfabem Üç noktalara sığınmış düşünceler Kelimelerin bittiği yerdeyim şimdi Bir sen vardın ya vazgeçtim;yok birşey,boşver,her neyse...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © kerem yüce, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |