Geçmiş ölmedi. Henüz geçmedi bile. -William Faulkner |
|
||||||||||
|
Bana sorulsaydı, gelmek istemeyebilirdim Bilemiyorum İşte ben böyle doğdum Sorgusuz, sualsiz Tıpkı sizin gibi, hepimiz gibi Dünyaya geldik işte Gördüğümüz hep acı Bir düşünelim bakalım Hayat acıdan mı ibaret? Sadece böyle baktığımız için hayat acılar silsilesine dönüyor olmasın? Doğamızda var olan kötümserlikle etrafımıza bakarken Var olan iyiliği görmemizi kimse beklemesin Durum böyleyken Demek ki yani Kardeşim hayat güzel Öteyi beriyi boş ver Yaşamana bak Hayat üç perdelik bir oyun Başlangıç Asıl oyun Ve son Bırak eksik yanını Doya doya yaşa hayatı
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © gülçin dağhan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |