Bir önyargıyı yok etmek, atomu parçalamaktan daha zordur. -Einstein |
|
||||||||||
|
bir huysuz haller var yine üzerimde sokağa çıkıp insanlara ağız dolu küfredesim içimden gelenler doyasıya haykırasım elimdeki kadehi en yukardan yere çarpasım var hayra alamet değil bunlar delilenmeye başladım yine şu dinine yandığımın dünyası çok sıkıyor nefes almak gittikçe güçleşiyor anlayamıyorum neden bu saçmalık neden??? alt tarafı yaşıyoruz be şu iki günlük hayatta nedenn bu bitmişlik tükenmişlik daha onsekizinizde tazeyken neden bu yılmışlık hayata karşı omuzlar neden düşmüş yürürken başlar neden hep yerde? hiç mi inat yok sizde be? birazcık, hani şöyle azıcık ucundan denilen cinsten hiç mi yok ha öyle mi peki ne bu her gün kendinizle kavganıza gösterdiğiniz özen ne bu her dakika insanlarla kapışmanız? nasıl oluyor da yakınınıza ve kendinize karşı bu kadar nefret dolu olursunuz neden? düşünme tamam istemiyorum madem emirle çalışmaya alıştı senin bünye robotlaştım ben diyorsun ona da tavım kardeşim şimdi yeni emir geldi itaat et bebek hayatla savaş, sevişmeyi bir yana bırak!
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © gülçin dağhan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |