Hayaller olmasaydı, umutlar dünde kalırdı. - Dolmuş atasözü |
|
||||||||||
|
Yaşam bazen bize oyunlar oynuyor.Kimi zaman elimizin tersiyle ittiğimiz insanlar yanımızda kalırken tüm gücümüzle bırakmak istemediklerimiz ile yollarımız ayrılıyor. Kendime defalarca sordum bugün her şey yeni baştan yaşansaydı aynı seçimleri yapar mıydım? diye Evet yapardım. Biliyordum Lanet olsun ki biliyordum. Bu işin bir sonu olmadığını. Bu aşkın beni çok yaralayacağını. Ama, ben böyle biriyim işte hayatta sonuna kadar gidenlerdenim. Kendimi yarı yolda hiç bırakmadım. Neyse konumuza dönelim. Evet trene bindim ve kayıtsız yoluma devam ettim. Bağrıma taş basarak, tüm yaşanmışlıkları geride bırakarak. Seven gelirdi ardımdan. Ne yazık ki gelen olmadı. Hemen her gün sevgime layık olmayan birine yıllarımı harcadığımı düşündüm. Yalnızdım. Duygularımı paylaşacağım hiç kimse yoktu yanımda. Öyle çok göz yaşı döktüm ki. Günlerce... Sonra bir sabah uyandığımda Dünya başkaydı sanki. O gün onu hiç düşünmedim. Sonra ki günde. ve daha sonra ki günde... önceleri istem dışı zihnimi işgal ederken daha sonra çağrışımlarla hatırlar oldum. ve böyle bir kaç yıl geçti. İşte şu anda onun için terkettiğim şehrimde beraberiz. Ne yazık ki o köprünün altından çok sular geçmiş. Evet o trene binmezdim demiştim. Aşkımı unutturan o trene...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © BİLGEPERİ, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |