Yaşam ciddi, sanat neşelidir. -Schiller |
|
||||||||||
|
çok uzaktan bana benzeyen o şeylerin aralıklarında yüze düşen bazen sarı bazen siyah renkler vardı uzaklaştıkça nokta alçaldıkça devrilen sislerle gördüğümden seçemezdim öylesine gözlerimden anlamak vardı kimi yeşil kimi daha başka alevden güzeldiler elbette güz ellerin eteğinde bir sevda vardı akşam üstünde henüz akşam üstü bir vakitte benim için orada kendini bekleyen bana uzaktan benzeyen biri vardı bazen seni bazen beni özleten bu yağmurda bu kelimelerle anlatılmış nice yalnız şiir vardı senin aynı ellerini üşüyen yine bana benzeyen birileri vardı bir yerlerden bir yerlere gelen uzaktan daha uzaktan bana seslenen bir vakit altında vaktin içinde ve altında bir şeyler vardı içimden sana benzeyen o benzeyişlerin arasında bir kayıp vardı kendime zulmeden aralılarla geciken sevda vardı bu kelimelerle seni bekleyen akşam üstünde akşamın üstünde ve dışında bir yerler vardı gördüğüm bize benzeyen benzeyen vakitleri bizimle yaşamak vardı ama bir kayboldu mu dengesini yitiren her şeyde bir noksanlık gezer devrikliğim işte buradaki cümleden kaybolup giden sen yüzünden düşen bir ses vardı sensiz başka bir şeye benzeyen
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © iLkEsU, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |