"Bazen bir mısra yaşamı değiştirir." -Kafka |
|
||||||||||
|
sadece gözlerimle. gözlerimde titreyen yüreğim düştü düşecek yüzdü yüzecek bir yelkovan geçti geçecek sanki bugün yıllar. ben susarım satırlar kayar. yinede dokunamam sözlerinize sadece özlüyorum. denizler yüzecek sanki bizi düşlerimizi geçecek kır sesleri çimenler ve bebeğimizi. yine doğmadan geçecek belleğimden. susuyorum boşluğunuza dökülüyor soğuk bir rüzgar ellerim hala kar beyazını kesmiş bir soğuk kadar size uzak. ve sesinizin tadı kırık bir yara. öyle çökmüş öyle içte öyle iyi. sarıyorum üstünü örttüğüm sevgimi. kar beyazı adımlarımın bıkratığı çamur izleri kadar kirliydi gidişim. niyetimi özleyin. ve beni bir daha sevin öyle sevin. öyle içte öyle iyi. bir gün biz gideriz bir şiir gelir gri değil beyazdır sabah biz gideriz göz yaşı gelir ağlamak değil dolmaktadır yüreklerimiz taşınmaz aşkın kayalıkları aşar gider boyumuzdan büyük kelimeleri ve boğulur yalnızlıklarımız geçti geçecek sanki bütün yıllar bugünün bizsiz tarafından oysa beyazdır adımlar ve yollar... hiç gelemeyecek olana içi dolu beklemeler neye yarar? su alır yürek su taşar. ben bugün adım adım susarım kalemim yokuş donar ve özleminiz benimle bu gurbette ikimiziz ne iyi öyle içten karlar tutarım. dökülür sırtınızın yokuşları sudan kalemime öyle yürekten öyle çok birikir yokluğunuzda adımlarım.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © iLkEsU, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |