Avukatlar da bir zamanlar çocuktular herhalde. -Charles Lamb |
|
||||||||||
|
Ben, delisi Tüm köylerin... Oturmuş hâlâ aşk şiirleri yazarım Kırık mısralara saklarım kendimi Masallarda yüzüm parçalandı Parçalandı yüzüm!! Siz, hepiniz Korkuyorsunuz artık bana bakmaya Biliyorum. Kulaklarımda, Denizin uğultusu Kim bilir kaç yüzyıl önceydi Bedenimizi sorgusuz sualsiz Deli dalgalara salıverişimiz Şimdi bitmez, dinmez ne yapsam Baykuşların o delirten sesi... Denklemlerimi, Çöz.. Beni dağıt, yıprat! Gözbebeğinden çığlığım yansımalı Öldür beni ey hayat! Gece yarıları hayat çıkagelir Kör karanlıkta karşılıklı otururuz Aramızda beyninden vurulmuş Bir sevda oturur Hayat, paramparça yüzüme bakar, dalar Hüznümden nefret doğar geceler ve gündüzlerce Hüznümden öfke Deliririm! Tek kelime edesi yoktur Susar hayat... Biz, İki eski düşman, İki dost Biz, geceyle gündüz Güneşle yıldız Ekmeğimizi bölüşür İsyanı yudumlarız sabaha dek Stoklarda hiç sadakat kalmadı sevgili insancıklar Mevcut vefa tükendi Radyoda reklamlar Umut satıyoruz Yok mu alan? Kimseler dinlemez beni Ben resmini yaptıkça bir şeylerin Renklerimi çalıverirler Ne zaman konuşsam, Bana küser, Kaçıp gider kendi sesim... Nicedir giden gidene zaten Arkalarında mektupsuz zarflar bırakarak Ve nicedir Mavilerini giyin Mevsim bahardır demedi hayat... 10.08.02
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ebru, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |