Düşmekten yükselme doğar. -Victor Hugo |
|
||||||||||
|
Saç tokamı attım başımdan, kızıl hareli saçlarım ipek bir fluar gibi omuzlarıma yayıldı, içimdeki alev kadar olmasa da sımsıcak bir odada çırılçıplak oturmak, saçlarımın taranırken okşanmasından zevk almak, mest olmak istiyorum. Kızıştığımı hissediyorum, her an üstüne atlayabilirim, ruhum bedenimden ayrılıp bir zıplayışta sırtına çıkıyor, bacaklarımı doluyorum bedenine, üstüne çıktığımda parçan yarım kalıyor, gitarla çaldığın parçayı da, çalışını da dinlemeye bayılıyorum aslında, sadece gitar yerine beni çalmanı istiyorum. Yıllar önce Pera Cafe de yaptığın gibi, gözlerimi kapamalıyım ve parmakların özenle dolaşsın elimde, bileğimde, benliğimde. Aslında ellerini bir yandan hissediyorum yüzümde dolaşıyor, işaret parmağın saçımın bir kısmını sol kulağımın arkasına atıyor. Göz bebeğim, göz bebeğinin en derininde kendimizden yansıyan benliğimizle bakıyoruz birbirimize. Çaldığın parçanın adını hatırlamıyorum, cd den müziğin çaldığını duyarak seninle sarmaş dolaş dans ediyorum, öyle sımsıkı sarılıyoruz ki birbirimize, dengemizi bozarak devriliyoruz yere, yerdeki yumuşacık tüylü halıyı parmaklarımla okşuyorum. Senin parmakların önce yüzümde sonra boynumda dolaşıyor. Dokunuşlarınla kendimden geçiyor, bir yandan müziğinle sevişiyorum. Her şeyimle sana teslimim şu an, beni baştan yaratıyor, her dokunuşunla canıma can katıyorsun. Titriyorum yanında aynı eski günlerdeki gibi, sana dokunmamak için kendimi zaptetmeme vücudumun ruhumun isyan edişi gibi, Bonzai ağacını şekillendiren biri gibi özenle dokunuyorsun bana, bir yandan kendinden emin, bir yandan güvenli, bir yandan yeni doğan bebeği kucağına almaya korkarcasına, hele o bakışların anlatıyor bana senin sevgini, benim senin için olan önemimi, değerimi, sevgi ırmağında yıkanıyorum, gözümden iki damla yaş dökülüyor, dudaklarınla içiyorsun gözyaşlarımı, endişe ile kısılıyor yüzün, canımı yakmış olmaktan korkuyorsun. Korkma diyorum sadece çok mutluyum. Mutluluktan akıyor gözyaşlarım, başımı alıp göğsüne yaslıyor, usulca saçlarımı okşuyorsun. İç içe geçmiş bir halde, yumuşak tüylü halının üstünde birbirimizin sıcaklığıyla uykunun kollarına gidiyoruz birlikte.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Didem, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |