Yaşam ciddi, sanat neşelidir. -Schiller |
|
||||||||||
|
Herhangi bir zamanın bilinmezliğine göç etti yarım kalan cümleler Bir başka konuşur oldu kitaplar Bir başka satıyordu bugün oyuncaklarını oyuncakçılar.. Çoğu plastik bir itfaiye arabası çocukluğumun Polisiye romanlarına geçmişti hayatımın belirtili nesneleri Yüklemi başta olan bir devrik cümle gibiydim Bir başka konuşuyordum seninle Herhangi bir zamanın sıradan bir öğle saatinde Bir romanın ilk cümlesi olmaya çalışıyordu parmaklarım Her şeye geç kalmanın telaşıyla Her şeye bir dilek tutan düşüncelerimle oynadım Bir başka konuşur oldu annem Bir başka bakıyordu deniz balıkların gerçekliğine Bir tartışma programı oluyordu aşk Gerçekliğini yitirmiş her konu gibi çaresizce duruyordu Herhangi bir konunun herhangi bir yerindeydik Herhangi bir adam herhangi bir kadın Bugün bir başka çalıyordu şarkılarım Aslında herhangi bir müzik kutusunun herhangi bir melodisiyim Hep aynı melodilerden oluşan Her defasında Farklı anlamlar yüklenen.. Bir başka bakıyordun bugün.. Herhangi bir yerdesin Bilmiyorum.. fthkrbnli
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © fatihkarabenli, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |