Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli kültürdür -Atatürk |
|
||||||||||
|
Belki yine yalnız kaldım bir başıma, kendi kendime Yanımdayken kokun, sıcaklığın yaşatıyordu beni Ya şimdi nedir beni hayata bağlayan biliyor musun? Sana kavuşma hissi bitanem, sana dokunma hissi.. Umutlar yeşertiyorum özleminde ve gözlerimde büyüyor hayalin Her iç çekişimde yokluğun geliyor aklıma Dönüp bakıyorum ardıma yoksun hala.. Bu dert çok büyük inan her baba yiğit taşıyamaz Uzaktan kolay gelir atıp tutmak ki yakında olana sor bir hele Ne kadar zor geçer yoksun günler, hüzünlerle beraber Ne kadar sıcak bir de hava gece bile tam otuz küsür İçimi sızlatıyor belki de zaman yazdırıyor seni bana Her acı bir tutam yazı bıraktırıyor ardıma Belki bir gün baktığımda geçmişin arşivlenmiş dosyalarına Görüp göreceğim bikaç satır acı olacak sanırım.. Metanet en büyük nimettir sahip olduğum Metin oldukça birgün acıları da unutucağım.. Ulaş Tuzak
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Ulaş Tuzak, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |