Sevginin bulunmadığı yerde us da arama. -Dostoyevski |
|
||||||||||
|
Her sabah kalktığımda, hüsrana uğruyorum. Toprağa ayak bastığımda, çamura bulanıyorum. Dudaklarımda ve satırlarımda, yeter artık dayanamıyorum! Çatlamış dudağımda, kelimelere dökemiyorum. Ağzımda bir bakla, bir türlü çıkartamıyorum. Şu ayrılık yıllarında, iflas bayrağını çekiyorum. Ağlıyorum, ağlıyorum, gecelerce ağlıyorum! Yârim ne kadar uzakta, kadere soruyorum. Sıcak yaz günlerinde; bilmiyorum, üşüyorum. Gene bir günün akşamında, gene seni düşünüyorum. Bir kırmızılık yanaklarımda, seni çok özlüyorum. Derman kalmamış ayaklarımda, yinede koşuyorum. Okuduğum kitaplarımda, hep seni okuyorum. Her yağmur yağdığında, göğe bakıyorum. Ağlıyorum, ağlıyorum, gecelerce ağlıyorum! … 21/12/2008 BN CN
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Bahattin Ceyhan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |